Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire zavar, ha a lány nem mutatja ki az érzelmeit egy párkapcsolatban?
ha fadarab vagy és nagyon szép,akkor a dugás részt meg fogják várni az urak,utána meg pattannak.
egy néma kukára,vagy egy betompult depisre nem sokan kíváncsiak max edvárd a vámpír bírja ezt a típust.
anyukám úgy gondolja, ezért nem volt a nővéremnek (31), pasija és nem is maradna meg mellette senki. no meg nem is próbálkozott. senki felé nem képes kimutatni az érzéseit. velem is sokszor ok nélkül bunkó, belémköt, beszól, hogy szinte kerülöm a vele való kommunikációt. soha nem hagyta el a száját semmilyen érzelemnyilvánítás a családja felé, se ölelés se semmi.
anyu szerint se maradna meg mellette egy pasi sem ez miatt.
bocs nem vagyok pasi, csak ez hirtelen eszembe jutott a kérdésről.
27/N
Hmm, hasonló vagyok, viszont próbálom tanulni, összeszedni infót netről, hogy mikor mit hogy kell.
Érdekes lenne, mert megértene. Ellentétben a kapcsolat viszont lehet ettől még tönkremenne, mivel ahhoz szerintem szükség van érzelmekre.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!