Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Serenity-cica kérdése:
Fiuk! Titeket zavar, ha egy lany kezdeményez?
Figyelt kérdés
ez kizaro ok lehet? tehat megtortenhet, hogy tetszik egy lany, de mivel o kezdemenyez, ezert megsem erdekel titeket?2013. márc. 29. 09:50
1/13 anonim válasza:
ha szeretem a lányt akkor ő is kezdeményezhet!
15/F
(én imádom a barátnőmet)
2/13 legly válasza:
Hát ebbe a mai világba már nem tök mind1? xd
Amúgy komolyra fordítva, őszintén, én érzem magam kínos helyzetbe...főleg ha az illető iránt nem érzek semmit, csak barátságot...
Üdvözlettel
Legly
3/13 A kérdező kommentje:
csak kivancsisagbol kerdeztem. hogy mennyire nyuszik a mai fiuk. :-)
2013. márc. 29. 09:57
5/13 anonim válasza:
Kifejezetten jó, ha a lány kezdeményez.
6/13 anonim válasza:
Ez nem csak azért van mert nyuszik a fiúk..:D volt hogy én se kezdeményeztem, pedig tudom hogy ez az én feladatom lenne.:D Hidd el néha ti (lányok) se tudjátok hogy nekünk mennyire nehéz azt észrevenni hogy ti most éppen mit akartok. Elvárjátok, hogy kezdeményezünk jeleket meg nem adtok, akkor meg hogyan?:):D
17f
7/13 A kérdező kommentje:
hat minden lany mas. en ha valakitol akarok valamit, akkor eleg eggyertelmu jeleket adok. es ha semmi visszajelzes, akkor kerek-perec elmondom mit szeretnek. eddig az osszes baratomnal 1 kivetelevel en kezdemenyeztem. de mar 3 eve komoly kapcsolatom van es a baratnomnek is. tegnap beszelgettuk, hogy vajon miben valtozott a helyzett fiuk es lanyok kozott. de ugy latom semmiben. :-)
2013. márc. 29. 10:15
8/13 anonim válasza:
Én imádom, ha egy lány kezdeményez, egekbe nyomja az önbizalmamat! :) És ha még tetszik is... :D
Nálam is kezdeményezhetnél! :P
9/13 anonim válasza:
Nem zavarna, de ez 15x ritkább mint hó 30 fokos melegben.
10/13 A kérdező kommentje:
8-as. ki tudja? :-P
2013. márc. 29. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!