Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi háromszög. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi háromszög. Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Elég érdekes helyzetbe került az életem úgy két éve.

Amikor a párom terhes volt nekem kialakult egy viszonyom a kolléga nőmmel kb két évig tartott a kapcsolat kettőnk között és szerelem is lett belőle.

Két év után döntés elé állított h vagy elhagyom a családom és vele leszek vagy kénytelen lesz tovább lépni.

Nem szeretem már a jelenlegi párom, de a kisgyerekem nem tudtam volna elhagyni egy nő miatt sem. Így a gyermekem anyja mellett döntöttem. Ez kb 2 hónapja történt azóta nem is beszéltem a "szeretőmmel", de iszonyatosan hiányzik és úgy érzem, hogy nélküle nem lehetek igazán boldog. Ti mit, tennétek vagy tettetek volna?

2015. ápr. 14. 13:44
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Nem, kedves uccsó, ki kell ábrándítsalak. Miquel jottányit sem fejlődik. Továbbra is köti az ebet a karóhoz: a szerelem pusztán a hormonok játéka. Van azonban egy állapot, túl a szerelmen, amire az amúgy csodálatos magyar nyelvünkben nincs szó. Amikor a lángolás már elmúlt, amikor a hegesztésnek már vége, lepattogott a salakanyag, és a két külön darabból egységes és szétválaszthatatlan egész lett. Van, aki szeretetnek hívja ezt az állapotot, de szerintem helytelenül, hisz annál sokkal szebb és sérthetetlenebb kapcsolatról van szó. Mondhatjuk szerelemnek is, de az sem fedi a igazságot, ezért én inkább szerelem2-nek hívom.
2015. ápr. 16. 14:22
 52/57 anonim ***** válasza:
"Miquel jottányit sem fejlődik" -ja ,bocs, akkor megkövültél. De nem... mégse. Az a "szerelem 3" mégis valami... lehet tőlem ez a neve.. mindenesetre óriási felfelé történő továbblépés az idióta,lapos,hazug,állati, alpári, üres "hormonok játékán"
2015. ápr. 16. 20:57
 53/57 anonim ***** válasza:

" idióta,lapos,hazug,állati, alpári, üres"

Remek érvek. Alkalmasint el fogok rajtuk gondolkodni.

2015. ápr. 17. 13:02
 54/57 anonim ***** válasza:

....csak siettem, ezért kimaradt: keveri az ok-okozatot, abszurd, lélektelen, téveszmés, anyagba-ragadt, szellemtelen. De ez itt mind off. The End.

Kérdező: csinálj kétszöget már.

2015. ápr. 17. 22:52
 55/57 clara.s ***** válasza:
Miquel,ne ragudj de egy odiota vagy! Egy nő hibaja ha nem lég egy masik félnek? Csóró felesé akassza fel magát mert az idióta férj és irodai csini aba nem birt magával? Alja dolog jogy egy terhes nővel ezt tették,erre nincs magyarázat!
2015. máj. 3. 14:51
 56/57 clara.s ***** válasza:
Kérdező, te egy barom vagy mert ahelyett jogy a szeretőd után bánkodsz h nem akarod elvesziteni, a gyerekedből csinaltal lelki roncsot! Gusztustalan vagy.ha mar nem szereted akkor elé kellett volna állni,a kisertest el lehet hessegetni,csak akarni kell.iönző alak vagy,magadra gondoltal a sajat boldogsagodra.egy anya tudod kinek a boldogsagara gondol,sose a magaera hnem mindig a gyermekei boldogsgara!
2015. máj. 3. 14:53
 57/57 clara.s ***** válasza:
A nőcskéd úgy meg fog téged csalni,hogy majd csak pislogsz! Az ilyeneknek nincs szent és sérthetetlen! Nem leszel kivétel,sajnos a p.na elvarazsolt
2015. máj. 3. 14:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!