Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi háromszög. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi háromszög. Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Elég érdekes helyzetbe került az életem úgy két éve.

Amikor a párom terhes volt nekem kialakult egy viszonyom a kolléga nőmmel kb két évig tartott a kapcsolat kettőnk között és szerelem is lett belőle.

Két év után döntés elé állított h vagy elhagyom a családom és vele leszek vagy kénytelen lesz tovább lépni.

Nem szeretem már a jelenlegi párom, de a kisgyerekem nem tudtam volna elhagyni egy nő miatt sem. Így a gyermekem anyja mellett döntöttem. Ez kb 2 hónapja történt azóta nem is beszéltem a "szeretőmmel", de iszonyatosan hiányzik és úgy érzem, hogy nélküle nem lehetek igazán boldog. Ti mit, tennétek vagy tettetek volna?

2015. ápr. 14. 13:44
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
Bárcsak a világon mindenki , így gondolkodna mint a kommentelők. Jobb lesz annak , a gyereknek ha szét mentek ettől még nem kell rosszban lenni. Csak annak a kis gyereknek a rossz , neki szüksége van az anyára és apjára is. Jobb lesz ha a feleséged és te is kerestek magatoknak mást. De mint mondtam attól függetlenül nem kell rosszban lenni.
2015. ápr. 14. 14:01
 12/57 anonim ***** válasza:

Ez nem szerelmi haromszog, hiszen a ket lany meg csak nem is ismeri egymast, ez csak egy szerelmi Y.

Elso rosszat ott kovetted el, hogy felcsinaltal egy olyan lanyt, akit valojaban mar nem is szeretsz.

Masodik hibat ott kovetted el, hogy a terhesseg alatt nem a parod mellett alltal, hanem meg meg is csaltad.

Harmadik hibat ott kovetted el, hogy tobb evig volt kulsos kapcsolatod a kisgyermeked mellett.

Osszegezve (minden bantasi szandek nelkul) te egy genya ember vagy!

Talan hoztal egy tisztessegesnek tuno dontest es a gyermeked anyjaval maradtal ... de csak ket honap es mar megint a felszin fele tor a genyasagod.

Azt kerdezted: "Ti mit, tennétek vagy tettetek volna?"

Terhesseg alatt eszem agaban se lett volna megcsalni a parom es a gyerek szuletese utan sem neztem volna egyetlen nore sem. Azota is boldogan elnek, mig meg nem halnek.

2015. ápr. 14. 14:02
 13/57 anonim ***** válasza:
Vannak hibáink, igen, de személy szerint elismerem és vállalom őket. Viszont 2 évig a párom szemébe hazudni? 2 hétig nem bírtam volna! Őszinteség!
2015. ápr. 14. 14:03
 14/57 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy a párod tud-e a "szeretődről". Ha nem tud akkor talán jobb lenne elhagyni a jelenlegi családod és vele lenni.

Egy szar kapcsolatot ahol már nincsenek érzelmek csak a gyerek sínyli meg.

2015. ápr. 14. 14:09
 15/57 anonim ***** válasza:
Ne aggodj kedves kerdezo ... fazni biztosan nem fogsz a Pokolban! :)
2015. ápr. 14. 14:09
 16/57 anonim ***** válasza:

Aki azt írja, hogy "jajj nem gerinctelen, mindenkinek vannak hibái" annak üzenném, hogy attól még ő gerinctelen marad, hogy más is tud az lenni :D

Szerintem előbb utóbb úgyis válás lesz a vége a feleségeddel, ő is biztosan érzi, hogy nem szereted már. A kérdés, hogy mi a jobb a gyereknek, ha boldogtalan, veszekedésekkel teli családban nő fel, vagy ritkábban látja az apukáját... és így neked és a feleségednek is van újra esélye egy jó kapcsolatra.

2015. ápr. 14. 14:10
 17/57 anonim ***** válasza:

Szerintem hallgass a szívedre.

Oké ha nem jó, hogy egy gyerek apa nélkül nőjön fel (vagy hetente lássa) de ha a koleganőddel lennél, akkor nincs mit tenni, nem fog elmúlni az érzés

2015. ápr. 14. 14:12
 18/57 anonim ***** válasza:

vitatkoznom kell 17-es: igen is elmulnak azok az erzesek amiket nem taplalnak! Atalakulnak emlekke.

Kerdezo viszont taplalja, hiszen nem azt kerdezte hogyan hozza rendbe a kapcsolatat a sajat csaladjaban, mint inkabb igazolast probal keresni a kommentelok valaszaibol.

Legtisztessegesebb az lenne, ha megprobalna helyrehozni a dolgokat es mellette csomot kotne a farkara. De mint olvashatjuk nem olyan fajta. Akkor hagyja ott az anyukat (lehet tisztessegesen is hetvegi apukanak lenni ... igaz mint tudjuk a kerdezo nem tul tisztesseges), mert az a gyerek szempontjabol jobb (egyaltalan nem biztos, hogy jobb ... azert egy kisgyermekes csajszi nehezen talal igazan jo partnert a mar meglevo gyerekehez/egyedul pedig nehez ... szoval ez a bizonyos jo erosen kerdojeles). Szoval nem igen van jo megoldas. Kerdezo emberunk maga a kulcs, de O elvetemult es tisztessegtelen.

Sajnos ilyen is van!

2015. ápr. 14. 14:24
 19/57 A kérdező kommentje:
Lehet nekem mondani, hogy gerinctelen vagyok. Csak, hogy tisztán lásson mindenki amikor a párommal gyereket vállaltunk tiszta szívből szerettem és igen vele akartam le élni az életem, de aztán jött ez a lány és olyan tűz és szenvedély volt köztünk az első találkozásunktól kezdve amit eddig soha nem éreztem, mintha szó szerint megtalaltam volna benne a másik felem. Tökéletes harmónia.. És igen a párom tudott a szeretőmről el is költözött tőlem emiatt, akkor úgy éreztem, hogy a családomat kell választanom és a párommal való kapcsolatomat kell megmenteni mert a család számomra a legfontosabb, meg a saját boldogságomnál is többet ér. De egyszerűen nem megy a felejtés.... Ennyi
2015. ápr. 14. 14:27
 20/57 anonim ***** válasza:
Mit ér egy ilyen házasság? Semmit! És így, hogy már elve hazugságra épült, így semmire sem jó!
2015. ápr. 14. 14:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!