Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi háromszög. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi háromszög. Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Elég érdekes helyzetbe került az életem úgy két éve.

Amikor a párom terhes volt nekem kialakult egy viszonyom a kolléga nőmmel kb két évig tartott a kapcsolat kettőnk között és szerelem is lett belőle.

Két év után döntés elé állított h vagy elhagyom a családom és vele leszek vagy kénytelen lesz tovább lépni.

Nem szeretem már a jelenlegi párom, de a kisgyerekem nem tudtam volna elhagyni egy nő miatt sem. Így a gyermekem anyja mellett döntöttem. Ez kb 2 hónapja történt azóta nem is beszéltem a "szeretőmmel", de iszonyatosan hiányzik és úgy érzem, hogy nélküle nem lehetek igazán boldog. Ti mit, tennétek vagy tettetek volna?

2015. ápr. 14. 13:44
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
*meg alapozni
2015. ápr. 14. 14:44
 32/57 anonim ***** válasza:
Nem kell neked megoldanod ezt a problemat ... majd megoldja a gyermeked anyja. Neked csak oszinten el kell meselned mindent a parodnak, elmondhatod, hogy oket sem akarod cserben hagyni, de a kolleginat sem akarod elvesziteni ... mint mar mondtam, a tobbit majd a parod megoldja. Majd O megmondja, hogy mi lesz. Ha van ver a pucadban es tudsz oszinte lenni, akkor ez pont az a tema, amit meg kellene beszelnetek.
2015. ápr. 14. 14:46
 33/57 anonim ***** válasza:

10 éve házasok vagytok, gyereket vár a feleséged, akit állítólag szeretsz. Aztàn meglàtsz valakit és rögtön összefekszel vele.

Nagyon szerethetted a feleséged!

2015. ápr. 14. 14:48
 34/57 anonim ***** válasza:

Elég szomorú ezt olvasni........

Nem gondolom, hogy az a gyerek boldog családban fog felnőni, ha a szülei nem szeretik egymást....de ez csak egy észrevétel.

Amikor a partnered elment akkor hoztál egy döntést, aminek a következményeit igenis viselned kell, ha egy picit is gerinces embernek tartod Magad!!!

A másik Nő is igazi szarkavaró lehet, ha egy születendő gyerek mellett kavar a férjjel, de ez már mellékes. A helyedben megszüntetnék minden kapcsolatot a szeretőddel és megpróbálnám tartani magam az ígéretemhez....amikor lett volna lehetőséged változtatni akkor nem tetted, fogadd el a sorsod amit választottál.

37F

2015. ápr. 14. 14:49
 35/57 A kérdező kommentje:
Olyan szívesen le írnám az egész sztorit, de az nagyon hosszú lenne és szerintem megjobban elitélnétek..
2015. ápr. 14. 14:51
 36/57 anonim ***** válasza:

van néhány ember úgy, hogy az élete folyamán eljut egy olyan pontra amikor már a saját boldogságát mindennél előrébb helyezi...28Kérdező

Hát, kérdező, ez a "néhány" ember viszont lefelé tart az úton, nem a szellemi emelkedés felé..

így lehet egyébként teljesen boldogtalanná válni, az egoista boldogsághajkurászásban... Pont arra kellene rájönni, hogy NEM a saját boldogsága a cél -

2015. ápr. 14. 14:53
 37/57 anonim ***** válasza:
Add ki magadból nyugodtan kérdező. Nem baj ha hosszú nekünk van időnk.
2015. ápr. 14. 14:54
 38/57 anonim ***** válasza:
jobban már nem tudnak elítélni, írd le, ez anonim oldal, neked is jobb lesz, ha leírod
2015. ápr. 14. 14:57
 39/57 anonim ***** válasza:
Kollegano valojaban a fonokno, aki munkahelyi zaklatast kovet el a kerdezo pedig csak nem mer ellenallni ... szegeny szeretett felesege pedig valami szerencsetlen sorsu, akit nem akar magara hagyni ... kozben persze a banki tartozas meg egyebek? Nehogy valami ilyesmivel gyere elo :)
2015. ápr. 14. 15:01
 40/57 anonim ***** válasza:

Oki szerintem a legjobb dontes az lenne, ha bekeben elvalnak a felesegedtol es hetvegi apuka lennel. A kooleganovel pedig meg lehet probalni, vegulis lehet, hogy tenyleg o az igazi?

Van egy pont ahol nem maradhatsz egy eleten at egy rossz hazassagban csak a gyerek miatt, mert ezzel tobbet artasz neki es foleg magadnak. Plusz lehet, h a feleseged is talalna maganak valakit ha szingli lenne, szoval valami ilyesmi. Az egyik ut az, hogy dobsz mindent es megprobalod a kolleganoddel, a masik az, hogy meg 6 evig ulsz egy halott kapcsolat romjain gyerekbogest hallgatva:-)l

2015. ápr. 14. 20:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!