Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi háromszög. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi háromszög. Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Elég érdekes helyzetbe került az életem úgy két éve.

Amikor a párom terhes volt nekem kialakult egy viszonyom a kolléga nőmmel kb két évig tartott a kapcsolat kettőnk között és szerelem is lett belőle.

Két év után döntés elé állított h vagy elhagyom a családom és vele leszek vagy kénytelen lesz tovább lépni.

Nem szeretem már a jelenlegi párom, de a kisgyerekem nem tudtam volna elhagyni egy nő miatt sem. Így a gyermekem anyja mellett döntöttem. Ez kb 2 hónapja történt azóta nem is beszéltem a "szeretőmmel", de iszonyatosan hiányzik és úgy érzem, hogy nélküle nem lehetek igazán boldog. Ti mit, tennétek vagy tettetek volna?

2015. ápr. 14. 13:44
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, reagálhatnál amúgy egy kicsit.

Megtörtént megtörtént oké. De ha a kollegina majd azt kéri Tőled, hogy jó lenne ha nem támogatnád pénzzel a gyereked,mert úgye azt a volt párodnak adnád, meg ne látogasd olyan sűrűn akkor milyen érzésed lesz felé?

2015. ápr. 14. 14:29
 22/57 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy nem kellett volna ilyen hamar gyekeret vállalni...
2015. ápr. 14. 14:31
 23/57 anonim ***** válasza:
*gyereket
2015. ápr. 14. 14:32
 24/57 anonim ***** válasza:

"de aztán jött ez a lány és olyan tűz és szenvedély volt köztünk "

Fogd már fel, hogy ez ELMÚLIK, nyomát nem lelnéd, ahogy összebútoroznátok. Az ilyen vad lángolás nem alkalmas hosszútávra. mert mindent szénné éget.

A feleséged nemes lelkű, maradj mellette, nevelgessétek a kicsit.

2015. ápr. 14. 14:34
 25/57 anonim ***** válasza:

Amugy a kerdezo puhatestuseget mar kiveseztuk ... de ... kerdezem en:

Milyen az a no, aki valaszut ele allit egy friss apukat? Mar az is fura, hogy kikezdett egy olyan pasival, akinek eppen terhes volt a partnere. Az is furcsa, hogy egy csecsemo mellett evekig viszonyt tart fenn ... de a legfurcsabb ez a valaszut ele allitas.

Nem tudom milyen lelkletu lehet ez a kis kollegina, de elkepzelheto, hogy osszeillik a tisztessegtelen kerdezovel. Szep par!

2015. ápr. 14. 14:35
 26/57 A kérdező kommentje:
Nem vállaltuk túl korán a gyereket mivel már 10 éve együtt vagyunk..
2015. ápr. 14. 14:37
 27/57 anonim ***** válasza:
59%
Gerinctelen így is, úgy is, hiába, kérdező. Edd meg azt amit megfőztél
2015. ápr. 14. 14:38
 28/57 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó van néhány ember úgy, hogy az élete folyamán eljut egy olyan pontra amikor már a saját boldogságát mindennél előrébb helyezi...
2015. ápr. 14. 14:39
 29/57 anonim ***** válasza:
63%
Igen elköltözött a párod, mikor megtudta hogy megcsalod, majd visszaköltözött megbocsájtott. Most meg közlöd vele, hogy sory mégiscsak a kollegina. Igazából ehhez is pofa kell. Remélem Téged is fognak ilyen meglepetések érni még az életedben.....
2015. ápr. 14. 14:42
 30/57 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj,ha már összekötötted az életed egy nővel,akkor az ő boldogságát kellett volna szem előtt tartanod,és ha már várandós volt,akkor pedig a gyerekre kellett volna koncentrélni,és az ő jövőjét megalaponi,nem pedíg mindenki életét elbaszni úgy ahogy csak lehet! nem kellett volna egy kur*át hajhászni a munkahelyeden..
2015. ápr. 14. 14:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!