Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi? L/15
Figyelt kérdés
Szóval vanegy osztálytársam akivel tök jóba vagyok, és azt hiszem tetszik nekem, de nem tudom hogy ő mit gondolhat mert azt mondta hogy osztályátrssal nem jönne össze, de rajtam kívül van egy lány akinek azt mondta hogy ha nem lenne osztályátrsa valószínű hogy összejönne vele. Velem meg hát nem tudom hogy mire véljem a viselkedését, mert keres, beszélünk szinte egész nap, sokszor mellette ülök, meg szoktuk egymást masszírozni, meg ma bolondok napja alkalmából a fejébe nyomtam egy tányér tejszínhabot és hát vizes lett utána szóval levetkőzött és ott állt egy szál alsógatyába és úgy kellett megmasszíroznom..szerintetek ő mit érezhet irántam? és mit kéne tennem?
Kilencedikesek vagyunk
2015. ápr. 1. 17:37
1/5 anonim válasza:
zerintem felállt neki. Ha mégsem, akkor hagyd a fenébe.
2/5 A kérdező kommentje:
dudorodott egy kicsit ha mar itt tartunk xd
2015. ápr. 1. 17:42
4/5 anonim válasza:
Te is o is akarjatok a szeretkezest. Ennyi. 22/F
5/5 anonim válasza:
Szerintem egy primitív ember ne akarjon szaporodni meg ismerkedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!