Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szerelmes vagyok?!
Van egy fiú, aki igazából a volt osztálytársam .. Jelenleg kilencedikesek vagyunk, ő koleszos èn nem...ráadásul nagyon messze van, hetente egyszer találkozunk, akkoris max fèl órát. Nyáron kicsit közelebb kerültünk egymáshoz...dióhèjban annyi, hogy csókolóztunk, de nem voltunk együtt. Nyár után a suli miatt nem igen találkoztunk már, viszont mostanában minden hèten, mikor lehetősèg van rá. Nekem a csók sokat jelentett, ès mondta hogy ő is sokat gondol(t) rá...
Na már most...az van, hogy egèsznap rá gondolok, hiányzik, sőt... Most ez azt jelenti hogy szerelmes vagyok, vagy mi?!
Kèrlek csak èrtelmes válaszokat! Köszönöm... 16\l (a fiú is 16 èves..)
Teljesen lényegtelen. 16 éves vagy, mert onnan számítjuk a születésnapod, amikor megszülettél, nem pl a fogantatásodtól. Most akkor adj egy ilyen leírást a szerelemről, hogy honnan, miért számít szerelemnek, és ezzel mit kéne kezdened?:) Nem mellesleg az éveiddel is, mire mész? Eldöntöttük hogy honnan számoljuk, vannak rá vonatkozó szabályok, de különösebben nem minősít.
Remélem nagyjából megértetted. Lényegtelen, hogy mi kimondjuk-e, hogy szerelmes vagy, vagy nem. Ha nyáron csókolóztatok, és mindketten a másikkal akartok lenni, mi a jó francért bonyolítjátok túl a dolgokat ennyire???
Beszélgettek róla online, és találkoztok hetente és jajj de jó lenne, de... Nincs is normális okotok a DE-re. Minek kell oda? csináld! Szeretnéd, nem? Ő szeretné, nem? Akkor csókolózzatok újra, és ennyire teljesen pofon egyszerű. Utána egyre jobban szereted, és rájössz Te is, hogy szerelmes vagy.
Ha szenvedni akarsz, és a vágyódást élvezed, hogy nem kaphatod meg, és fáj, és hiányzik a csókja, és látod minden héten, de nem lehet a Tiéd mert kitalálod hogy nem akarod hogy a Tiéd legyen, akkor nem szerelmes, hanem gyerekes vagy..
Hajrá!
Ha ezt KÉRDEZED és nem ÉRZED, akkor ez olyan szerelem-bimbózás. ez sokszor előfordul az életben. Amikor itt lesz az IGAZI, nem fogsz kérdezni!
Elég értelmes volt a válaszom? (74 éves nagymama vagyok)
Első! Igazad van, tènyleg hiányzik a csókja, ő maga meg pláne.. De mint írtam hetente egyszer tudunk találkozni, akkoris csak fèl órát ... Neten nem sokat tudunk beszèlni, nem nagyon van fent.,. Ígyis nagyon rossz, ha meg mèg megcsókolna mègegyszer, mègjobban fájna...viszont akarom ..,
Hülyen fogalmazok, bocsánat.. Tudom hogy úgy tűnik hisztis kis tini p*csa vagyok, a nagy szerelmi gondjaival.. Tudom hogy èrtelmetlen... Mègsem tudom mit csináljak..:( de köszönöm szèpen a gyors, ès èrtelmes válaszod! :)
3-as.. Nem voltam mèg szerelmes, nem tudom milyen az ... Nem vagyok benne biztos hogy ez szerelem...
Köszönöm nekedis a válszod, ès hogy èrtelmes volt azt is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!