Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek ha a pasitok olyan igazi romantikázós szerelmes levelet ír nektek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Innen jött a kérdésed ötlete? :)
Én pl elolvadnék, ha a barátom levelet írna...
Az előzőtől nagyon szerettem, rendszeresen küldött verset is, kis meghívót gyártott egy mozizáshoz is, néha csak pár szép sor jött. Nagyon szerettem ilyesmit kapni :)
A mostani -kicsit "rosszfiústílusú"- páromnál legfeljebb azt értékelném, hogy gondolkodott rajta, mi esne jól, de alapvetően kinevetném egy versért, mert nem ilyen a stílusa. Mondjuk ő meg kis ajándékokat vesz, pl. mini csokit, alá tesz egy papírt és szívet rajzol rá, de ez már a csúcsok csúcsa nála. Ez is jólesik :)
Szerintem csak olyat csinálj ami "illik" hozzád. Ha szerinted rendben van akkor rendben van. Ha el kell rajta gondolkodni akkor már nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!