Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért depizik a barátnőm?
Figyelt kérdés
Na szóval az van, hogy a barátnőm csak úgy elkezdte nekem mondogatni, hogy én biztos nem szeretem meg el fogom hagyni meg ilyen baromságokat mikor szó nincs ilyenről sosem mondtam neki, hogy nem szeretem és tiszta szomorú de nem értem honnan jött ez neki mikor semmi baj nem volt eddig most rájött ez vagy csak lehet megjött neki de nem értem én én a nőket tényleg mindennel jobban szeretem mindent meg kap és ilyet mond szerintetek mi lehet?2015. márc. 23. 10:37
1/4 anonim válasza:
Mi nők szeretünk túlgondolni dolgokat, mondatokat. (Menstruációtól függetlenül -.-")
Kérdezd meg, hogy miért érzi így, mit mondtál vagy tettél, ami miatt ilyen képtelenségek jutnak eszébe. Biztosítsd, hogy szó sincs ilyesmiről, és ha valami bántja, azt nyugodtan mondja el, mindent megbeszélhettek.
22/L
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy azt mondta semmi olyat nem mondtam vagy csináltam tegnap órákon át nyugtattam és elkezdtem neki még az összes közös emlékünk dátumát sorolni neki, hogy lássa igenis ő a legfontosabb az életembe de még így is nem értem mi lehet.
2015. márc. 23. 10:44
3/4 anonim válasza:
nekem sima szeretet hianynak tunik.
talalj ki par uj programot esetleg lepd meg valamivel.
ha nincs hozza kedve akkor bujatok ossze es nezetek meg egy filmet. vagy romantikazzatok kettesben (nem csak szex!)
18/f
4/4 anonim válasza:
Talán nem mutatod ki eléggé, hogy szereted? Kedveskedés, simogatás, gyengédség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!