Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A parom elhagyott engem es a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom elhagyott engem es a 3 honapos babankat. Hogy legyek ezen tul?

Figyelt kérdés
A parom elhagyott, indok nelkul azt mondta uj eletet akar kezdeni. Es h szeret de nem keres, eli az eletet. A gyereket sem kerei. Penz nelkul hagyott. Nem tudom mit tegyek, nagyon nehez tartani magam. Aki ment mar keresztul hasonlon kerem ossza meg velem mit tegyek
ma 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A gyerektartást hajtsd be rajta és sírd ki magad meg a babával foglalkozz!
ma 13:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy retek ember lehet a párod. Ennek nem voltak előjelei amúgy?

Sajnálom egyébként, hogy ilyen helyzetben vagy. Nincsenek rokonaid, akik tudnának segíteni?

ma 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jutottatok idáig, én ezt nem értem.

Amúgy a családdal próbálj összefogni + az ő családját is érd el, hogy gáz amit a fiúk művel.

ma 13:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelent semmit, hogy nem hagyott pénzt, gyerektartást kötelező fizetni. Tessék szépen intêzkedni, hogy gyermeknek amit lehet biztosítani tudd, tobbin majd segít az idő.
ma 13:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Segítség van?

Mennyi a bevételed?

Gyerektartást bekell hajtani...nyilván az is idő.

Én szülés előtt léptem le...anyagilag nem volt gondom, lelkileg idővel rendbejösz.

ma 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Nem hiszem el, hogy 1ik pillanatról a 2ikra történik ilyen, előzmények nélkül.
ma 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

De, van ilyen. A pali nem bírja a nyomást. Nem hajlandó az apa szerepre, inkább dobbant. Nekem 1 hónapos volt a fiunk, mikor elege lett, azt mondta, ő ezt nem csinálja tovább.

A gyerektartás a minimum.

Csak külső segítséggel fog menni.

Idővel rájössz majd, hogy rohadt jól jártál, hogy elhúzott az ilyen görény a fenébe! Sokkal jobb lesz nélküle, mint egy ilyen herével!

Persze ez több év, de mégis megéri kivárni.

ma 15:11
 8/8 anonim ***** válasza:
40%
Én azért meghallgatnám a pasi verzióját is.
ma 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!