Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhagyott, de később visszatért, azt meg lehet bocsátani?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy nem kért emiatt bocsánatot, de te még mindig szerelmes vagy és ő tudja, hogy van esélye.2020. dec. 18. 15:21
1/17 anonim válasza:
Tudja hogy megbocsájtod.
Kérdés hogy miért ment el.
2/17 anonim válasza:
Erre mondják hogy aki otthol jól lakik nem megy máshova
🤣☝️☝️
Döntsd el te
4/17 anonim válasza:
Attól függ, miért hagyott el. És az sem mellékes, hogy ő mit érez. Én ettől tenném függővé.
5/17 anonim válasza:
Azt meg lehet bocsatani, hogy elhagyott. Azt nem, hogy visszakunyizta magat. Mi az istent akarsz te meg ettol az embertol? Par honap es ugyanugy ott fog hagyni. En meg azokat a dolgokat is meg szoktam tartani, amik mar nem kepviselnek erteket, hatha jo lesz valamire, de amit kidobok, azt nem veletlenul teszem. O kidobott teged, ertektelennek tartott. Miert mergezed magad tovabb vele?
6/17 A kérdező kommentje:
Túl sok volt elvileg a hisztim neki. Pont ezaz, hogy nem kunyizza vissza magát sosem, csak érdeklődik, írkál.
2020. dec. 18. 15:36
7/17 anonim válasza:
Akkor se menj bele. Ennek a kapcsolatnak mar vege, ha te azt vonod le belole, hogy tul hisztis voltal, akkor valtoztass a hozzaallasodon, hogy a kovetkezo kapcsolatnal ne kovesd el ugyanazt a hibat. De sose szabad ujrakezdeni, az a kapcsolat mar kiuresedett, elveszett a bizalom, sose lesz a regi. Ami ugye nem is volt eleg jo, tehat meg azt a szintet sem fogja elerni. Tanulj belole, es zard le.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem voltam hisztis, hanem ő viselkedett éretlenül. Ami bántott és elmondtam az számára mind hiszti volt, senki előtte nem nevezett még hisztisnek, hanem változtattak a kedvemért, ha valami nem tetszett. Nem üresedett ki vele, én azóta is csak őt szeretem, viszont a büszkeségem is nagy.
2020. dec. 18. 15:47
9/17 anonim válasza:
Az ilyen pasiktól inkább menekülj. Komolyan nem értem az olyan pasikat, akik hisztinek nevezik, amikor a nő elmondja mi az, ami őszintén bántja. Hagyd a fenébe, sokkal normálisabb pasikat találsz hidd el. És ne beszélj vele többet. Erre biztos sokan azt fogják írni, hogy gyerekes, de írd meg neki hogy hagyjon békén, aztán töröld, blokkold, tiltsd le mindenhonnan. Ez drasztikusnak hangzik, de hidd el sokkal hamarabb túl leszel rajta, ha nem kúszik vissza időnként az életedbe.
10/17 anonim válasza:
Nézd meg a hátad, hogy tollas-e? Az a fickó téged madárnak lát. Egy palimadárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!