Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év alattiak, mennyire mondanád jónak a jelenlegi kapcsolatodat?
Figyelt kérdés
Sok mindenhol azt hallani hogy milyen nehéz ismerkedni meg hogy mennyi probléma van egy kapcsolatban de ezen oldalon ahhoz képest elég jó az arány. Évek óta tartó boldog kapcsolatok,együttélés saját lakásba, komoly tini szerelmekről lehet itt sokat olvasni.ma 18:05
1/3 anonim válasza:
Unalmas, egyhangú, szexmentes. 4 év. Ennek semmi köze a kommunikációhoz meg hogy hova hányszor járunk. Szakítani akarok, mert a kedves párom úgy gondolja, hogy most már férfi van mellette aki mindenben kiveszi a részét, most már nem kell a testiség, az intimitás. Úgy élünk egymás mellett, mint két 80 éves ember. Én 26 vagyok a barátnőm 24.
2/3 anonim válasza:
Szerintem itt a Gyakorin aztán minden előfordul, egy része meg nyilván kamu az egésznek.
Ami az én párkapcsolatomat illeti, boldog vagyok és úgy érzem, hogy működhet hosszú távon. Szerintem a legjobbat hozzuk ki egymásból, és a rengeteg jó dolog miatt megéri eltűrni egymásnak azt az 1-2 idegesítő szokást.
3/3 anonim válasza:
2. Majd erre a kapcsolatodra térj vissza 10 év múlva. :) Én meg arra jöttem rá, hogy mindenki pótólható, sőt, túlszárnyalható. Egy ember sem ér annyit, hogy bármit is feladjak érte. Amíg együtt vagyok valakivel kihasználok belőle mindent, mivel az óra ketyeg visszafelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!