Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet élni párkapcsolat és szerelem nélkül? Érdemes?
Figyelt kérdés
Nálam sajnos nem működik - 40 éve nem kellek senkinek, de ez csak ténymegállapítás, nem önsajnálat. A kérdés, hogy érdemes-e egyedül leélni egy egész életet abban tudatban, hogy nem kellünk senkinek (pláne, ha már csak azért sem, mert hallássérültek vagyunk), belenyugodni és feladni, vagy inkább várjunk türelemmel, hátha idővel bejön valami?ma 18:34
1/14 anonim válasza:
Nem várni kell, hanem cselekedni. A kapcsolat nem magától jön.
3/14 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Idáig internetes társkeresőkön próbálkoztam, de van bennem egy nagyon erős "nem akarok senkire ráakaszkodni" hozzáállás is.
ma 18:39
4/14 anonim válasza:
Neten elég nehéz ismerkedni. Én inkább élőben próbálkoznék.
6/14 anonim válasza:
Nem érdemes. És nincs olyan, hogy senkinek sem kellesz.
7/14 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Az, hogy érdemes-e már más kérdés, azért az elég életszerűtlen, hogy valakitől karnyújtásnyira legyen egy számára ideális pár és mégis azt mondja köszi szépen, úgy látom nem érdemes, inkább kihagyom. Az emberek többségénél ez úgy néz ki, hogy kompromisszumokat kell kötniük annak érdekében, hogy legyen párjuk és itt a lényeg, hogy ez milyen mértékű. Ha túl nagy, akkor nem érdemes, ha nem, akkor igen.
8/14 anonim válasza:
Higyjétek el, van az az élethelyzet, mikor már nincs esély arra, hogy kapcsolatot akarjanak tőled, bárhogy is törekednél rá. Itt vagyok rá én az élő példa, vak vagyok, özvegy lettem, van egy gyönyörű kislányom. Szerintetek ki tartana érdemesnek kapcsolatra? Hát elárulom, senki, és ezt nem azért mondom, mert negatív vagyok, csak reálisan látom a helyzetem.
9/14 anonim válasza:
42 vagyok: sosem volt még párkapcsolatom, mindig is az egyedüllétben voltam benne. Tehát lehet így élni. Lehet, hogy érdemes is, mert jobban kiteljesedhetsz abban a területben, ami érdekel vagy éppen a hobbidnak is élhetsz.
10/14 anonim válasza:
Attól függ, milyen típusú ember vagy. Aki szeret egyedül lenni, annak kifejezetten jó, aki társra vágyó, annak nem jó, a társfüggők meg úgy is addig tepernek, míg össze nem hoznak valamit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!