Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet élni párkapcsolat és szerelem nélkül? Érdemes?
Élni lehet nélküle, de az egyetlen, amiért igazán érdemes élni, az a szerelem.
65F
nov. 1. 19:53
#8 se te se a kérdező nem látja reálisnak a helyzetet. Csak ugye utánamenni, randizni, elfogadni hogy 10ből9 ember nemet fog mondani, az bizony nehéz, idegőrlő. Inkább éltek önámításban.
nov. 1. 20:38
Persze, annyi egyéb szépség van az életben! És sokkal nyugodtabb, boldogabb egyedül.
nov. 1. 20:57
Éltem úgy is, tehát lehet, hiszen éltem..De jobbnak láttam tenni az ügy érdekében, mert hiányzott egy igazi társ, a szerelem, a szex. Úgy igazán összetartozni valakivel.
Szóval regisztráltam egy netes társkeresőre. Fél év múlva ismertem meg a páromat ott, azóta össze is házasodtunk:)
nov. 1. 21:07
Volt több hosszabb kapcsolatom is,nem miattam lett vége egyiknek sem.
Hét éve senki nincs az életemben,nekem ez nyugalmat és békességet okoz,anyagilag ne is mondjam mennyi előnnyel.
Persze,a szeretet hiányzik,de nem erőltetek semmit.Tudomásul vettem,így alakult..
És már így is marad végleg.
55/F
nov. 2. 04:58
ó igen a csodálatos kedves szavak...
Majd jön mikor nem számítasz rá, majd jön mikor nem görcsösen akarod...
Ja...10 évvel később..meglátod jön majd....30 évvel később....70 évesen: meglátod jön majd, ja max a koporsó.
Szóval ha csak ül az ember és várja és nem tesz érte semmit a lehetőséget sem adja meg, akkor aztán várhatja.
nov. 2. 09:56
12-nek nincs igaza! Elfogadás ide vagy oda, felvállalni és együttélni nem sok ember akar egy testi fogyatékos emberrel.
nov. 2. 10:17
18/20 A kérdező kommentje:
A "fogyatékos" és különösen a "testi fogyatékos" szavakat kifejezetten gyűlölöm. Csak azért mert hordok egy készüléket a fülem mögött amit nem is lehet észrevenni, (isten igazából de az okát sem tudni, hogy miért kell hordanim pár éve… de ez már más téma) és ami ha ráadásul még vissza is adja a hallásom, akkor nem érzem az okát abnak, hogy annak érezzem magam. Legalábbis szerintem, persze ez is szubjektív. De akkor sem vagyok fogyatékos... bocsi! :). A 14-es válaszolónak szívből gratulálok és sok boldogságot kívánok. ;) Aki pedig még nem akadt össze a Nagy Ő-vel, arra bíztatom, hogy ne adja fel... néha én is hajlamos vagyok erre, de végül mindig megrázom, összeszedem magam és emelt fővel lépve tovább kíváncsisággal várom, hogy mit hoz a holnap és igen, tudom, tenni kell érte. Feladni a legkönnyebb, és lehet hogy pont a célvonal előtt tesszük ezt.
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, a bátorítást és a kritikát!
Bocs kérdező, de hiába gyűlölöd a fogyatékkal élő megfogalmazást, mert ez a köznyelvi elnevezés, sajnos közéjük tartozol, annak ellenére is, hogy ezt abszolut nem is látni, mert csak hallókészüléked van. Nyilván egy kerekesszék vagy egy fehérbot rögtön látszik, nekik másmilyen a testi fogyatékosságuk. Az a baj, hogy ez a fogyatékkal élő kifejezés tényleg azért rossz, mert mindenki valahogy a szellemi fogyatékosságra asszociál a hallatán. Szerintem is egyszerűbb volna nevén nevezni a testi fogyatékosságokat, hallás, látás, mozgássérült és pont.
nov. 2. 11:24
További kérdések: