Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz hogy nem lesz gyerekem?
Nem szeretnék gyerekeket/gyereket.Nem szeretnék bunkó lenni de nem szeretem a gyerekeket...
Van egy párkapcsolatom,és én így vele szeretnék ketten megöregedni...
21/L
Ha egy férfi nagyon helyesel 1-2 év után is ahhoz, hogy nem akarsz gyereket tőle, akkor gondolj azért arra is, hogy ő sem akar veled egy életre elköteleződni.
40 éves korodig ez az életmód tetszhet is, mert könnyed kapcsolatra valahogy kinéző csaj sikeresebb férfit is megkaphat, mint amilyen hosszú távon is tervezne vele.
Viszont azért illene tekintettel lenni a családodra is, ha ők gondosan neveltek, akkor elvárhatják Tőled azt, hogy legyen unokájuk, nálunk pl. szülők azt mondták, hogy amit tőlük kaptunk (gondos nevelést, anyagi támogatást...), azt gyerekeinknek KELL visszaadnunk.
Számításba veheted még azt is, hogy ha nem lesz gyereked, akkor rosszabb esetben öregkorodban csak kutyádhoz vagy macskádhoz beszélhetsz, nekik fogsz egyedül hiányozni.
38F
Manapság a cigányokon kívül senki sem akar gyereket. Az én gyerekeim sem. Ami, mondjuk meg az igazat, önző dolog. Ők megkapták az esélyt az életre, úgy volna korrekt, ha ők is megadnák a csemetéiknek. Hisz az élet szép. Küzdelmekkel teli, de pont attól szép. Csakhogy manapság a széltől is óvva felnőtt fiatalok jobban szeretik a saját kényelmüket.
Tudom, hogy ezért a válaszért tőletek csakis 0% járhat, de nem tudtam nem elmondani ezt.
Mi az hogy elvárás az unoka??? Ekkora b_romságot már rég olvastam. Hadd élje már mindeki úgy az életét ahogy akarja. S már nem azért, de egy bizonyos kor fölött a szülő se dumáljon bele, elég baj az hogy sokan hagyják.
37 F
Vannak bajok, ahogy olvasom itt :D mindenki öngyi akar lenni??????
Én se akarok gyereket már, nem azért mert nem szeretem őket. Egyszerűen azért, mert akitől én is szeretnék, sajnos neki már nem lehet :( bár egyébként se gondoltam, hogy az géneimet és hibáimat tovább kellene örökíteni :D
viszont nagyon nehéz társat találni, hisz vagy már a kiszemeltnek gyereke vagy szeretne.
Úgyhogy ezúton ragadnám meg az alkalmat, hogy közzétegyem: keresek olyan hölgyet aki nem tervez a közeljövöben családot alapítani :D :D
37F
Gyakorlatilag most léptünk az új korszakba, ahol a társadalombiztosítás egyetlen formája a sok gyerek-- és ez így marad többszáz évig.
Húsz év múlva nem lesz semmiféle szociális segély, táppénz betegség esetére, nem lesznek kórházak, ápolónők. ( Angliában sem ! ) Aki dolgozik, kap enni, a többieknek saját erőből kell kiásni a gilisztákat a földből, ha nem akarnak éhen halni.
Ha megbetegszel, szó szerint szomjan halsz, mert nem lesz senki, aki egy pohár vizet adjon neked.
Persze, ha utálod a gyerekeket, akkor tényleg nincs értelme vállalni, mert úgyis elhagynának már 16 évesen, és saját maguknak gyűjtögetnék az ennivalót. De ha csak kényelmi okok miatt akarsz egyedül lenni, akkor iszonyú nagy koppanás lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!