Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 72 órás esemény utáni tabletta 100%-os biztonság, hogy nem lesz gyerekem?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 13:29
1/24 anonim válasza:
Nekem nem lett gyerekem,de én csak olyankor szedtem amikor nem volt biztos h. belém élvezett vagy nem, szóval olyan nem volt még h. tuti belém élvezett és úgy vettem volna.De ez nem helyettesíthető a fogamzásgátlóval szóval ez veszélyes és nem ajánlott sokszor használni mert nagyon felborítja a hormon háztartást.
2/24 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót szedek 4 napja és vasárnap kiszakadt a gumi!Nem vettük észre és belém élvezett!Ezért szeretnék most venni 72 órásat, hogy ne legyek terhes!
2010. okt. 18. 13:32
3/24 anonim válasza:
Gumi, fogamzásgátló, 72órás.
Úgykő'.
Még a biztonság kedvéért költözettek külön városba is...
4/24 anonim válasza:
Fogamzásgátlót egy hónapig, azaz az első menzeszedig kell szedned. Csak utána áll rá úgy a szervezet, hogy hat is.
Tehát jogosan aggódsz, ha 4 napja szeded.
Menj biztosra.
5/24 A kérdező kommentje:
Tudom ezért csináltuk gumival! De kiszakadt! :(
2010. okt. 18. 13:42
6/24 anonim válasza:
Egy közeli ismerős pont múlt héten jelentette be , hogy anyuka lesz. A történet pikantériája az, hogy 40 éves, fogamzásgátlót szed, de egy nap nem vette be...ezért vett be másnap 72órásat...és sikerült ÍGY teherbe esnie !...
7/24 anonim válasza:
Minden gyógyszer betegtájékoztatója elérhető az interneten. Ha elolvasod, akkor rájössz, hogy nem, nem 100%-os. De ha elmész orvoshoz íratni, akkor mindenképpen mondd neki, hogy tablettát szedsz. Valószínűleg fel sem fogja írni.
8/24 anonim válasza:
Utolso: De durva! De varjal, en meg RENDESEN szedtem fogigatlot, nem volt hasmenesem, nem hanytam, nem szedtem semmi gyogyszert ami miatt kevesbe hatekonnya valt volna, nem hagytam ki egy szemet sem, amiket bevettem, mindig idoben es meg is volt peteeresem, csak a tuszo nem repedt meg, ezert nem lettem terhes es ciszta lett belole, nem jott meg a menzeszem. Majusi szunetben meg rendesen volt megvonasos verzes 5 napig, juniusi szunetben mar csak 2nap barnazas, juliusiban meg nem volt semmi barnazas, semmi verzes, es dokihoz mentem, aki nem lepodott meg, azt mondta hogy rendes szedes mellett is teherbe lehet esni (na akkor dontottem el, hogy akkor nem fogom szedni soha tobbet!). Azt mondta UH alapjan: vagy terhesseg vagy beverzes. 1 het utan ujabb UH, hogy nott-e a "valami" amit a monitoron latott, nem nott es akkor mondta hogy a tuszo nem repedt meg es ciszta lett belole. Masnaptol a kovetkezo szunetig napi KET szem fogigatlot kellett szednem. Mondhatom nem volt valami jo a szervezetemnek. Utana megjott es ezutan a menzi utan abbahagytam a bogyot. Azota se szedtem egy szemet sem...
9/24 anonim válasza:
Kozben valaki pont akkor irt neked, mint en. Tehat a 14:03-as "utolsonak" szantam a tortenetemet. :)
10/24 anonim válasza:
Én meg amikor rendesen szedtem a fogamzásgátlót, soha nem hagytam ki egyetlen szemet sem, amikor antibiotikumot szedtem mellévédekeztem+1 hétig, nem lettem terhes, viszont amikor abbahagytam a szedést, akkor meg első adandó alkalommal az lettem, EZ HOGY LEHET????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!