Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer vagy tabletta? Pro kontra érveket szeretnék. Biztonság, kényelem, stb szempontjából. L
biztonságosabb a tabi, mert a gumi kiszakahat, bent maradhat...
ha hirtelen elkap a hév, nem használtok gumit, becsuszhat a baba, de ha szeded a tabit, akkor nem kell vacakolni a gumival.
Óvszer: kényelmessége 10es skálán 3, védelme 8
Tabletta: kényelmessége 10, védelme 9,5. szóval egyértelmű.
15/F
Állandó kapcsolatban élek.
Viszont tabi mellet becsúszhat úgy a baba, hogy észre sem veszem, mert továbbra is van vérzés nem? Vagy ez vmi Urbanlegenda?
én óvszerre szavazok,tabiról sok rosszat hallottam ha nem jól veszem be stb és a nővérem példáját felhozva meghízott nagyon tőle,azt mondta az doki neki előfordul... engem a gumi nem zavar,tabival paráznék,nem tudom miért,hm ki hogy szereti...
23/L
Igen, tabletta mellett is becsúszhat a baba, de óvszer mellett is történhet "baki".
"Az óvszerben sosem bíztam, kiszakad, lecsúszik, kiböki valami marha stb."
Az ilyen vélemények roppant károsak sajnos. Megértem a félelmeidet, ám a fenti veszélyek nem reálisak. Apró odafigyeléssel nem fordul elő hasonló.
100%-os védelem persze nincs, még gumi-tabletta kombó esetén sem.
A tablettának 9 és fél pontot adni 10-ből biztonságra nem vall komoly ismeretekre a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!