Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer vagy tabletta? Pro kontra érveket szeretnék. Biztonság, kényelem, stb szempontjából. L
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:29
Nem én írtam igaz a 9,5-t, de aki írta jól írta, nézd meg a Pearl-indexét a fogamzásgátlónak, aztán válaszolj, hogy helytelenül írta:) Akkor eshet vki teherbe, ha rosszul szedi(kihagyja 1-2t és nem védekezik)
na és akkor, 100nőből hány?nézd meg a fogamzásgátlót és az óvszert, szóval a biztonság mindenképp a fogamzásgátló mellett szól és a kényelem is!
Ha valaki hízást észlelne, szól a dokijának és felír neki másik gyógyszert, nem mindenkinek jó mind, próbálgatni kell!
Ja még annyi, hogy én is 2 éve szedem:) és én is csak ajánlani tudom, akárki akármit mond, jobb úgy szeretkezni a párommal, hogy bárhol bármikor(nem kell rosszra gondolni) és nem kell vacakolni smemivel!Meg nálunk nem is arról van szó h van heti kevés szex lenne:D szóval gondold át kedves kérdező, hogy mit szeretnél!:) Igen, van aki teherbe esik biztosan, mivel kivételek mindig vannak, de gyanítom, hogy az sem rendesen szedte!(és nagyon nagyon alacsony a statisztika, az óvszernek jóval több)
Ha hízást észlelsz, mint már mondtam mész a dokinak szólni és mást ír fel, de egyébként csak vissza kell fogni a mértéktelen evést :) a görcsöket is elmulasztja, igaz nekem előttem sem volt, megszépítő a bőrt:) stb, én ajánlom Neked, bármi mellékhatás lenne, egyből szólsz a dokidnak.
A srácok még jó hogy tabletta pártiak,leszarják,hogy a barátnőjüket teletömik hormonnal,a lényeg az,hogy nekik nem kell gumit használni...
2 éve vagyok együtt a barátommal,megtaláltuk azt az óvszert,ami biztonságos és nagyon vékony,így jó mindkettőnknek. Mivel szeret,így nem akar gyógyszerrel tömni éveken át.
Ha gumi nélkül akarjuk csinálni,akkor veszek hüvelytablettát,azzal sem volt még gond.
Jézusom -.-'
A barátom nem töb hormonnal,mivel nagyon alacsony hormontartalmúak a mai gyógyszerek, utána lehet nézni!Milyen most és régen, szóval ez vicces kijelentés volt;) Nekem nem jönne be az, hogy na húzzuk fel a gumit, á most anélkül akarom, várj felhelyezem a hüvelytablettát, de még várni kell vele :( hát nekem elég vicces lenne :D így a jó, legkényelmesebb, legbiztonságosabb, és bármikor lehet, és mi sem heti 3-4szer szexelünk, még az ár is jobban megéri, 3 havi 6ezer, évek óta szedem és semmi bajom nincs tőle ;) szebb lett a bőröm, nem híztam, percre pontosan tudom h mikor jön meg *.*
A gumit javasolnám mert azzal semmi bajunk nem volt eddig.
És csak nagyon durva sexnél szakadhat ki.
A fogamzás gátlóban annyira nembízok.
"Előző vagyok megint és én írtam azt is, amire az előttem szóló azt írta, roppant káros vélemény. Kétszer szakad el az óvszer a volt barátomnál. :S A 72órás tabi után rohangálás nem kellemes. Én elég reális veszélynek érzem azóta."
Vagy gagyi gumit vettetek, vagy nem jól tettétek fel. User error.
"Nem én írtam igaz a 9,5-t, de aki írta jól írta, nézd meg a Pearl-indexét a fogamzásgátlónak, aztán válaszolj, hogy helytelenül írta:) Akkor eshet vki teherbe, ha rosszul szedi(kihagyja 1-2t és nem védekezik)
na és akkor, 100nőből hány?nézd meg a fogamzásgátlót és az óvszert, szóval a biztonság mindenképp a fogamzásgátló mellett szól és a kényelem is!"
A biztonság számomra alapvetően a nemi betegségek elkerülését jelenti, amit elegánsan figyelmen kívül hagy a tabletta-párti többség. Az a kis kényelmetlenség nekem megéri, ha cserébe kisebb eséllyel pusztulok el AIDS-ben. Ráadásul egészséges partneri viszony és minőségi óvszer esetén még kényelmetlenségről sem lehet beszélni.
Hát, nálunk alapvető a bizalom egy 3 éves kapcsolatban ;) ergo nem kúrogatunk félre meg semmi megcsalás, szóval, ha vkinél felmerül ilyen, h AIDS, az elég gáz...
egyszer lett vmi fertőzésem, és nem is gomba volt, a páromat nem kellett kezelni se(nődokim mondta) 5 nap alatt elmúlt és vissza se jött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!