Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A 72 órás esemény utáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 72 órás esemény utáni tabletta 100%-os biztonság, hogy nem lesz gyerekem?

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 13:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
Mostani utolsonak (en voltam, aki irt a 14.03-as valaszolonak): Nos erre nagyon egyszeru a magyarazat. A Noklapja Cafe-n irja Dr Radvanyi Krisztina, szulesz-nogyogyasz is az egyik blogjaban, hogy mikor abbahagyod a fogigatlo szedeset, akkor - mivel ugye a bogyo meggatolja a peteket az eresben - hirtelen egyszerre akar tobb pete eresnek indul. Ezert kozvetlenul a bogyo abbahagyasa utani elso par hetben sokkal konnyebb teherbe esni, mint utana, mert ilyenkor ugye beindul tobb pete is eresnek (ilyenkor akar elofordulhat ,hogy ikrekkel lesz terhes az ember a fent emlitettek miatt) es mikor ezek "elfogynak" vagy hogy is mondjam (bocsi a konyhanyelvert) es par honappal az abbahagyas utan picit nehezebb lesz a teherbeeses. De olvasd el a blogot, a doktorno szepen leirja, en csak ilyen konyhanyelven tudom elmagyarazni. :) Azert remelem ertheto. :)
2010. okt. 18. 14:54
 12/24 anonim ***** válasza:
32%
semmi sem 100%. egyik ismerősöm óvszert használt, fogamzásgátlót szedett, el volt köttetve, szkafanderben volt, és még így is sikerült teherbe esnie (5-ös ikrek). a történet színes kis foltja, hogy ismerősöm férfi
2010. okt. 18. 15:00
 13/24 anonim ***** válasza:
11%
Biztos, hogy nem csalta meg a felesege? 5-os ikrekkel? Te jo eg, akkor jo termekeny lehet a felesege. Mennyi idosek most a gyerekek?
2010. okt. 18. 15:05
 14/24 anonim ***** válasza:
11%
Varjal, hogy lehet egy ferfi terhes? Vagy most a no is meg a ferfi is ismerosod, vagy csak az egyik?
2010. okt. 18. 15:07
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Ne legyél már ennyire szőke:D Elég levágós, hogy poén volt a komment...
2010. okt. 18. 15:12
 16/24 anonim ***** válasza:
49%

Mostani utolsonak (en voltam, aki irt a 14.03-as valaszolonak): Nos erre nagyon egyszeru a magyarazat. A Noklapja Cafe-n irja Dr Radvanyi Krisztina, szulesz-nogyogyasz is az egyik blogjaban, hogy mikor abbahagyod a fogigatlo szedeset, akkor - mivel ugye a bogyo meggatolja a peteket az eresben - hirtelen egyszerre akar tobb pete eresnek indul. Ezert kozvetlenul a bogyo abbahagyasa utani elso par hetben sokkal konnyebb teherbe esni, mint utana, mert ilyenkor ugye beindul tobb pete is eresnek (ilyenkor akar elofordulhat ,hogy ikrekkel lesz terhes az ember a fent emlitettek miatt) es mikor ezek "elfogynak" vagy hogy is mondjam (bocsi a konyhanyelvert) es par honappal az abbahagyas utan picit nehezebb lesz a teherbeeses. De olvasd el a blogot, a doktorno szepen leirja, en csak ilyen konyhanyelven tudom elmagyarazni. :) Azert remelem ertheto. :)

Köszönöm a részletes tájékoztatást, de látszik, hogy nem értetted az iróniát soraimban:D:D

2010. okt. 18. 15:19
 17/24 A kérdező kommentje:
Most már végülis mindegy mert bevettem a 72 órásat! 2-3 hét múlva veszek terhességi tesztet, hogy az vagyok vagy nem!
2010. okt. 18. 15:49
 18/24 anonim ***** válasza:
50%
15.12-esnek: Szoke vagyok. :) Lehet ez a baj? hihi :)
2010. okt. 18. 16:19
 19/24 anonim ***** válasza:
75%
Úristen! De mégis mi a francnak vetted be? Könyörgöm, hormonális fogamzásgátlót szedsz, emellé esemény utánit nem szabad bevenni! A mai tabletták az első szemtől kezdve hatnak és ha még nem is hatna akkor sem lenne sok esély rá, de mostmár mindegy. Doki elmondta hogy most mit csinálj a fogamzásgátlóval?
2010. okt. 18. 16:32
 20/24 A kérdező kommentje:
Mondtam a dokinak, hogy szedem a fogamzásgátlót 4.napja és ő irta fel! Mondta, hogy kiváltom haza megyek és vegyem be!
2010. okt. 18. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!