Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most 27 éves vagyok, és nincs a láthatáron olyan férfi, akitől gyerekm lehetne, akkor nekem már nem is lesz gyerekem?
Figyelt kérdés
30 fölött nem merném vállalni a szülést, de csak házasságban szeretnék szülni amihez kell valaki akivel szeretjük egymást meg néhány év.Akkor most fogadjam el, hogy így alakult? Eddig én nem akartam, de megismertem, milyen érzés, ha akarok valakitől gyerekeket. Most össze vagyok zavarodva és úgy érzem, kifutottam az időből és nagyon szomorú vagyok és félek hogy ezentúl úgy is maradok...2012. aug. 10. 15:31
1/21 anonim válasza:
Figyelembe véve a mai "módit" abszolút-e időben vagy még.Ez csak egy korai kapuzárási pánik.
2/21 anonim válasza:
Hát akkor majd szülsz 30 fölött, manapság már inkább az a ritka, aki 25 alatt szül. Nem vagy elkésve, tudod, hogy mit akarsz, így keress párt, ne vesztegesd az időd olyannal, aki nem akar házasságot és gyereket.
Az elkeseredés pedig nem vezet sehová.
24/N
3/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nem is tudom, mi van velem, de lehet h tényleg kapuzárási pánik... :S
2012. aug. 10. 15:37
4/21 anonim válasza:
Nem értem, miért nem akarsz 30 éves korod után szülni. Nincs abban semmi gond! :) Kár emiatt lemondanod a gyermekvállalásról!
És az a valaki akitől Te szeretnél gyereket, az nem szeretne Tőled?
5/21 anonim válasza:
Ja, és ami a legfontosabb, ne görcsölj rá a témára, mert azt megérzik a pasik, és mind messze el fog kerülni! :)
6/21 anonim válasza:
Ne pánikolj, ha minden kötél szakad, kiraksz egy kérdést, hogy donort keresel, jelentkezni fényképpel üzenetben aztán hirtelen lesz itt vagy 30-40 jelentkező.
8/21 anonim válasza:
Simán lehet még gyereked és simán találhatsz még megfelelő pasit magadnak aki szeretni tudsz.
Csak azért gondolom nem kell pasi h gyereked lehessen ugye??
Ismerkedj menj el mindenfelé ahová csak lehet..
9/21 anonim válasza:
Talán észre kéne venni a nem annyira jóképű pasikat is, és találnál olyat, aki alkalmas a dologra.
10/21 anonim válasza:
én 27 vagyok és 1 hónapja van párom, nem is tervezek gyereket a kövi 5 évben ha akarok egyáltalán, nem értem az elkeseredettségedet nem vagyunk öregek vagy ilyesmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!