Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, tik szeretitek az "erős" nőket?
Figyelt kérdés
Ugyértem a lelkileg erős, határozottakat,
vagy inkább választanátok egy kislányos manipulativ nyegle lányt?
2012. aug. 10. 13:00
2/11 anonim válasza:
Mink az átmenetet szeretjük mink.
3/11 anonim válasza:
Hát,chh,ez változó. Nem feltétlen. Ha ilyen lánnyal találkozom,addig nem nyugszom,amíg ki nem harcolom,h én legyek a főnök. Ha nem sikerül,akkor kuka. Egy nő ne parancsolgasson nekem.
4/11 anonim válasza:
Nem, mert általában pszichés problémáik vannak.
5/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem "tik" hanem "ti" :)
2012. aug. 10. 13:05
7/11 anonim válasza:
A nőket megérteni 100% ig így sem lehet,de ha még nagyon "erős"-is az már úgy túl meredek!(Legalábbis számomra)
27/F
8/11 anonim válasza:
Egy nő ne parancsolgasson. Takarodjon a hadseregbe, már felvesznek nőket, ha ennyire keménykedni akar.
9/11 Gergo_30F válasza:
az erőseket igen, az akarnokokat nem.
a határozottakat igen, az agresszíveket nem.
manipulatív lehet egy határozott és ey bizonytalan nő is, de nagyon nem szeretem, legyen egyenes
10/11 anonim válasza:
Legyen a feminista ellentéte és ne rib*nc.Szeretni igazán tudjon és ne higgye azt,hogy attól erős,hogy tud szakítani.Kezelje jól a konfliktusokat és ne akarja mindig magának az utolsó szót.Ne higgye magát csodálatos hercegnőnek,vagy vad kur*ának,csak legyen ember és nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!