Sony ericsson mini pro? Szeretitek használni? A t-mobilnál lehet rózsaszínbe venni? Milyen erős a wifije? Lehet rá kirakni élő háttereket? Az Android Marketbe a samsung vagy a sony ericssonnak van több ingyen letölthető alkalmazása?
A mini pro még meg se jelent.
Nem márkafüggő, hogy melyikre lehet több dolgot letölteni a Marketről. Ugyanannyit tudsz letölteni mind a kettőre. Amit meg nem tudsz letölteni rá az meg nem a márka miatt van hanem, mert valami miatt nem megfelelő a telefon az adott alkalmazáshoz (pl. más verziójú android, más kijelzőfelbontás)
"ja, hogy kiadnak még1 iylen viccPhone-t? :S úgylátszik túl sok kislány, meg 10 éves kisgyerek vette..."
Ja viccPhone...
5 MP kamera af-el, led vaku, hd videorögzítés, 1Ghz processzor stb.
Szerintem neked tök mindegy mit tud, ha SE akkor viccmobil, ha samsung akkor pedig király.
"nem a feature-ei miatt sz@r, hanem a megjelenése, a mérete miatt."
Neked mindegy, sz@r mert SE. Még nem is kapható, nem is nagyon tudni, hogy milyen lesz kezelni, de sz@r.
Miért a galaxy s milyen árral rendelkezett amikor kijött? És most az s2? A xperia arc pl. milyen színvonalú?
De ennek mi köze van a mini-hez?
A galaxy mini milyen színvonalú mondjuk a mini pro-hoz képest vagy akár az x8-hoz képest?
Mégsem láttam nagyon tőled, hogy fikáztad volna.
Nem kell a rizsa, neked sose lesz jó az SE akármit is ad ki.
asdfvb!
Én szeretem a samsungot, de azért ezt a SE utálatot nem kéne már ennyire túlzásba vinni.
A mini pro azért ekkora, mert mini. Akinek nem tetszik, annak ott vannak a nagyobb xperiak, pl. az arc.
Igazából nekem sem tetszenek a nagy méretű telefonok, ha jó árban lesz inkább veszek a tudása alapján ilyet, mint egy galaxy s-t vagy s2-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!