Sony ericsson mini pro? Szeretitek használni? A t-mobilnál lehet rózsaszínbe venni? Milyen erős a wifije? Lehet rá kirakni élő háttereket? Az Android Marketbe a samsung vagy a sony ericssonnak van több ingyen letölthető alkalmazása?
"A Galaxy Mini meg azért emberibb méretű, mint az X10 Mini."
Itt most nem az x10 miniről van szó szerintem...
De hiába emberibb méretű, nem ártott volna a nagyobb mérethez egy kicsit nagyobb felbontás.
Az x10 mini 2.55-éhez jó a 240*320
A mini pro 3 hüvelykjéhez is jó lesz a 320*480 és a 16m szín.
"Amúgy én szeretem az SE-t, de 6 éve kb nem tetszik 1 mobiljuk sem."
Az látszik, de a samsungok mind tetszenek, még ha vannak köztük olyanok is amik nem igazán jók.
A galaxy 3-t pl. mindenki sztárolta, nem is volt olcsó annak idején, akartam is venni csak éppen olvastam róla, hogy nincs benne grafikus gyorsító.
Ha ilyet az SE adott volna ki azzal a nyitóárral, minden bizonnyal te sz@roznád legjoban orrba-szájba, ezzel ellentétben viszont ajánlgattad ezerrel, ha valaki ilyet akart venni. Mert Samsung...
"Az Arc annyiba kerül, mint egy optimus 2x, ami kicsit magas ár érte."
Az Arc legalább normálisan működik, nem pedig egy fos szoftvert adtak hozzá.
Azért írtam ezt ennyi idő után, mert én már korábban írtam neked, hogy egy szervízben dolgozok. Az eltelt 2 hónap alatt egy arc-ot se hoztak hozzánk be hibával, de az általad sztárolt optimus 2x-ből legalább 20-at.
Lehet, hogy majd ahogy írtad többször a szoftverfrissítés megoldja, de kb. 90000 ft-ért nem azért vesz valaki telefont, hogy utána hónapokig szopjon vele...
"nem a feature-ei miatt sz@r, hanem a megjelenése, a mérete miatt. amúgy a ZTE Skate mellett elbújhat majd."
Elbújt mellette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!