Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan szeretitek ha udvarolnak nektek?
Adtok biztató jeleket, vagy semmit?
Gyorsan kiábrándultok és mást kerestek..?
Ha többen udvarolnak nektek akkor megmondjátok annak akit esélytelennek tartotok, vagy hagytátok bizonytalanságban, had essen le neki a tantusz magától..
F.25
ln a humoros embereket szeretem, valószínű a meglepetés 100szál rózsa nálam nem lenne befutó udvarlás.
biztató jeleket akkor adok, ha már egyértelmű hogy akar valamit (mondjuk ha már gombolja kifelé a nadrágját, előtte sosem lehet tudni)
nem, én nehezen jutok el bármeddig bárkivel, mert válogatós vagyok. de ha valaki felkelti az érdeklődésem akkor kitartó vagyok.
megmondom ha esélytelen. vagyis, első körben egyértelműen jelzem hogy ne közeledjen. ha nem esik le neki, akkor megmondom.
Ja és: bíztató jeleket akkor adok ha nekem tetszik az illető és biztosan tudom, hogy én is neki.
Nem szoktam kiábrándul és mást keresni, mert eleve nem tetszik meg minden nap egy pasi, és nem a párszerzés körül forog az életem, szóval nem szoktam fiúkat hajkurászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!