Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti melyiket szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti melyiket szeretitek jobban? (lent)

Figyelt kérdés

Ha például egy lánynak bejöttök, akkor melyiket szeretitek jobban?:

Ha először csak fészen írogat, óvatosan érdeklődik, kérdezget és utána hív el valahová, vagy ha kerek perec megírja, hogy bejössz neki és el szeretne menni veled valahová...

Nah?

2012. júl. 30. 02:57
 1/8 anonim válasza:
csak a hatarozott megoldas. bokje ki ha akar valamit nem kell az idot huzni.
2012. júl. 30. 02:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj, hogy lány létemre írok, de nem tudok aludni és unatkozom. xD

Szerintem senki sem szereti, ha "nyomoznak" utána. Ezt persze óvatosan lehet, de nem szabad túlzásokba esni! Jobb nyílt lapokkal játszani, de azért informálódni szabad. :)

2012. júl. 30. 03:00
 3/8 A kérdező kommentje:
És ez a "határozott megoldás" a kissé távolságtartó fiúknál is bejön? Olyannál, aki nem nagyon ismer, és akit én sem nagyon ismerek, csak tetszik nagyon*.*?
2012. júl. 30. 03:01
 4/8 anonim ***** válasza:

mind a két verzióban egyértelmű az érdeklődés jelző.

annyi,hogy az elsőben megadja a lehetőséget a csaj,hogy a ff maradjon a domináns.

a második egyszerűbb.

2012. júl. 30. 03:04
 5/8 anonim válasza:
hidd, el a távolságtartó fiúk esetében az nagy segítsék ha egyből megmondod neki, nagyon megkönnyíted a dolgát, és annak szerintem nagyon örülnek meg abból ő is bátorságot merít
2012. júl. 30. 03:15
 6/8 anonim ***** válasza:
A második megoldás - egyből a lényeg- akkor kényes egy kicsit, ha nem kölcsönös az érzés. Kínosabb kifarolni belőle.
2012. júl. 30. 03:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Én visszahúzódó voltam mindig is,de színpatikus ha valaki egyértelmű közléseket mond a szándékairól meg az érzéseiről,csak ne mások előtt tegye mert elsűlyednék :D
2012. júl. 30. 06:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Térj a lényegre, ha te is tetszel neki nem kell tovább húzni az időt.
2012. aug. 1. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!