Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy férfiről beszélünk melyiket szeretitek jobban a rövid hajat, vagy a hosszút?
Figyelt kérdés
22,f2011. dec. 18. 17:30
2/17 anonim válasza:
rövidet.
akárki akármit mondd, egy fiúnak szerintem nem áll jól a hosszú haj, ha ápolt, ha nem. vagyis hát, ízlések és pofonok, ahogy mondani szokták. de nálam a rövid haj a nyerő.
3/17 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyik áll neki jobban. Azt kifejezetten nem szeretem (és kevés férfinak is áll jól), ha csak egyszerű 1-2 centisre le van nyírva (olyan a kisgyerekeknek van, ergo ez a frizura gyerekes).
4/17 anonim válasza:
Ez teljesen szubiektív.
Sokaknak inkább a rövid jön be(nekem is :D) szóval az a bisztosabb.Már csak azért is mert férfiasabb.
5/17 anonim válasza:
7/17 anonim válasza:
nem tudom miért, de engem taszítanak a hosszú hajú fiúk :S szóval rövid :)
8/17 anonim válasza:
Nekem mindegy, de komolyan 100%-osan mindegy! Személyiség függő, tény h a rövid férfiasabb, ám ha a haja hosszú is egy srácnak, de a személyisége, külseje férfias akkor nekem nem lényeg a haja.
9/17 anonim válasza:
Rövid hajú fiúk tetszenek, de ne legyenek kopaszok mert az már nem tetszik. A hosszú haj nem férfias, egyáltalán nem tetszik férfiakon.
27/N
10/17 anonim válasza:
Rövid!De ha a hosszabb is jól áll neki én abba is beletörődöm.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!