Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha most 27 éves vagyok, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most 27 éves vagyok, és nincs a láthatáron olyan férfi, akitől gyerekm lehetne, akkor nekem már nem is lesz gyerekem?

Figyelt kérdés
30 fölött nem merném vállalni a szülést, de csak házasságban szeretnék szülni amihez kell valaki akivel szeretjük egymást meg néhány év.Akkor most fogadjam el, hogy így alakult? Eddig én nem akartam, de megismertem, milyen érzés, ha akarok valakitől gyerekeket. Most össze vagyok zavarodva és úgy érzem, kifutottam az időből és nagyon szomorú vagyok és félek hogy ezentúl úgy is maradok...
2012. aug. 10. 15:31
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkienk. Nem, sajnos, akinél felmerült ez az érzés, nem megfelelő... Szomorú vagyok miatta, de legalább időben derült ki. Engem egyébként az átlagosnál kevésbé érdekel a külső, számomra a legfontosabb a mindennapok békéje, a sok szeretet és ilyesmik. Jó lenne, ha tudnám úgy érezni, hogy nem vagyok öreg... Még egyszer köszi szépen!
2012. aug. 10. 16:13
 12/21 A kérdező kommentje:
Ja és nem úgy szeretnék gyereket, hogy nekem legyen, inkább úgy gondoltam, hogy családot! Teljes családot, apa, anya, gyerekek...
2012. aug. 10. 16:14
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a gond, hogy az emberek 30 fölött szülnek hanem, hogy teljesen alkalmatlanok sokan nem csak a gyermekvállalásra de még a párkapcsolatra is. Szörnyű nézni az emberek arcát az utcán, látszik a saját nyomoruk, a boldogtalanság. Először önmagát kéne az embernek elfogadni mert én biztos, hogy nem szülnék annak a nőknek aki azért akar, hogy megfeleljen a mai kor elvárásának.
2012. aug. 10. 16:16
 14/21 anonim ***** válasza:
Kérdező. Teljes családot éltél vagy édesapáddal elvált esetleg? Nem érted miért kérdem de kíváncsi vagyok.
2012. aug. 10. 16:18
 15/21 A kérdező kommentje:
ezt az utolsót bocs de nem értem.
2012. aug. 10. 16:18
 16/21 A kérdező kommentje:
Teljes családban éltem.
2012. aug. 10. 16:19
 17/21 A kérdező kommentje:
a 16:16-ost nem értem
2012. aug. 10. 16:19
 18/21 anonim ***** válasza:
Arra kíváncsi, hogy elváltak-e a szüleid, és ha igen, hány éves korodban.
2012. aug. 10. 16:20
 19/21 A kérdező kommentje:
Teljes családban éltem, most is együtt vannak a szüleim.
2012. aug. 10. 16:21
 20/21 anonim ***** válasza:

Minden bizonnyal lesz párod, akivel majd családot alapíthatsz. Csak járj el ide-oda, és úgyis valakit elébed sodor a sors. A saját helyzetemet már nem tudom ilyen derűsen szemlélni, mivel mostanság csak kudarcélményeim voltak párkeresés terén. Egy ideje már engem is foglalkoztat a családlapítás téma, egyre jobban elvagyok a kiskrapekokkal. Többre becsülném, ha egy értelmes nőt találnék, akivel lehet is jövőt tervezni, mint egy sima kapcsolatot, amiből vagy kisül valami, vagy nem. Szóval sok szerencsét!

27/F

2012. aug. 10. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!