Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem ertem meg a pasim!? Miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ertem meg a pasim!? Miert nem hiv fel?

Figyelt kérdés
A baratommal 5 eve vagyunk (en 22, o 23 eves) egyut nem mondanam hogy felhotlen a kapcsolatunk neha voltak nehezsegek de mindig megoldottuk. Az utobbi idoben kb fel eve nem hiv fel telefonon vagyis csak este.. Megertem hogy dolgozik de nem hianyzom neki.. En 100km tanulok tole igaz minden hetvegen talalkozunk de magatol is felhivhatna nap kozben.. Es nem reg volt hogy en egesz nap nem hivtam kivancsi voltam hogy hiv e es nlfel sem hivott egesz nap.. Mar sokszor meg akartam beszelni vele de a valasza..jajj sok dolgom volt.. Mit tegyek nem hiszem 24 orabol nincs 5 perce..

#szerelem #telefon beszelgetes
2015. márc. 11. 23:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezeket a kérdéseket is te tetted fel. Miért pazarlod az időd egy ilyen kapcsolatra? Miért nem zárod le és keresel mást?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2015. márc. 12. 06:34
 12/13 Szandii777 válasza:

Ne legyetek már ennyire bunkók! Ez egyáltalán nem hiszti amit ő ír. Találkoztatok már ti hisztis csajjal? Mert az nem ilyen. És ha olvasnátok a sorok között, akkor kiderül az is, hogy ő is hívja a barátját. nem támadni kell, hanem rákérdezni például, hogy mit dolgozik a párja. Mert ha mondjuk ül egy irodában, akkor igenis van 5 perce pluszba naponta, hogy felhívja a barátnőjét, de ha mondjuk egy gyárban, akkor jogos, hogy nem hívja, mivel ott szigorúak a szabályok, kevés a szünet stb. Nem mások szidalmazásáért kell feljönni erre az oldalra, hanem, hogy segítsünk másoknak.

De azzal egyetértek, hogy az is lehet, hogy ellaposodott a kapcsolatotok és már csak megszokásból hív fel esténként. Ezen próbáljatok meg változtatni, valami újdonságot vinni a kapcsolatba. Ha pedig megbeszéled ezt a dolgot vele, hogy téged zavar, akkor ne felháborodottan, hanem nyugodtan mond el, hogy téged bánt. Mert abból csak vita lesz ha nekiesel ezmiatt.

2015. márc. 12. 15:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Szandi koszonom hogy nem tamadsz egybol.. Nekem nem az faj hogy munka kozben nem hiv hanem mikor haza megy az utan nem hiv.. Olyan a munka helye hogy nem tud telefonalni deeeee nem is varom el hogy ott hivjon!!! csupan mikor hazamegy kajal es pici pihenes utan hivjon fel... ez hianyzik nekem..
2015. márc. 12. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!