Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem ertem meg a pasim!? Miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ertem meg a pasim!? Miert nem hiv fel?

Figyelt kérdés
A baratommal 5 eve vagyunk (en 22, o 23 eves) egyut nem mondanam hogy felhotlen a kapcsolatunk neha voltak nehezsegek de mindig megoldottuk. Az utobbi idoben kb fel eve nem hiv fel telefonon vagyis csak este.. Megertem hogy dolgozik de nem hianyzom neki.. En 100km tanulok tole igaz minden hetvegen talalkozunk de magatol is felhivhatna nap kozben.. Es nem reg volt hogy en egesz nap nem hivtam kivancsi voltam hogy hiv e es nlfel sem hivott egesz nap.. Mar sokszor meg akartam beszelni vele de a valasza..jajj sok dolgom volt.. Mit tegyek nem hiszem 24 orabol nincs 5 perce..

#szerelem #telefon beszelgetes
2015. márc. 11. 23:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Laposodik a kapcsolat. Este már csak rutinból hív fel, letudja és ennyi. Ha hiányoznál neki hidd el hogy találna egész nap 5 percet, hogy felhívjon.
2015. márc. 11. 23:45
 2/13 anonim ***** válasza:
56%
Hát ha hisztizel neki, akkor még este sem fog felhívni.
2015. márc. 11. 23:59
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

Ezt így megkérdezted tőle is?

Szerintem nem ártana leülni és megbeszélni, hogy hanyadán is álltok.

2015. márc. 12. 00:31
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
én se hívnálak fel
2015. márc. 12. 00:34
 5/13 anonim ***** válasza:
47%
nem tudom, de én már 2 hét alatt kitudnék fogyni beszéd témából, de tegyük fel felhívlak este, és? mit mondjak? nem történt velem semmi, nincs miről beszélni, ergó feleslegesen fogyasztom a zsetont.
2015. márc. 12. 00:49
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

Elvileg felnőtt emberek vagytok egy bejáratott kapcsolatban, mégis mit vársz egy férfitól, hogy egész nap a telefonon lógjon? Napi egy telefon miért nem elég, ha egyszer hétvégén találkoztok? Miért nem elég, ha este hív fel? Miért hívod a többéves kapcsolatodat pasidnak?

Van itt gond, nem kevés.

2015. márc. 12. 00:53
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

Munka közben hívogasson? LOL

A munkahely nem iskola, hogy szünetekben csacsogunk a semmiről.

2015. márc. 12. 01:47
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
Ahogy a 7/7 es mondja a munka kozbe nem telefonalgathat(unk) mert kb rogton ki rugnak erte... 2. Meg szunetbol azert munka kozbe eleg keves van az meg kajalni kell hasznalni meg kavezni ilyenek...
2015. márc. 12. 02:25
 9/13 anonim ***** válasza:
92%
Az, hogy te a fél napot átunatkozod egyetem mellett nem jelenti, hogy ő is azt csinálja, persze gondolom életedben nem dolgoztál, mert különben nem hisztiznél most.
2015. márc. 12. 05:25
 10/13 anonim ***** válasza:

O, es TE mikor hivod ot fel?! Vagy csak elvarod, hogy o krressen? Hat, tudod ez nem igy mukodik, neked is illene tenni a dologert.

Amugy, kepzeld munka kozben a legtobbunknek pisilni nincs ideje, nemhogy telefonalgatni. Persze, egyetemistakent ezt nem tudhatod, meg abban a tevkpzetben elsz, hogy a melo az lofsz a sulihoz kepest. Nem gond, korodbol adodik, de ez sajnos nem igy van.

Ha a fonok meglatja, es olyan, siman kivaghatja erte. Akar 5 percert is.

De meg mindig amondo vagyok, te is hivd. En biztosan nem keresnek egy olyan embert, aki nem kepes keresni, csak hisztizik.

2015. márc. 12. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!