Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ertem meg a pasim!? Miert nem hiv fel?
Ezt így megkérdezted tőle is?
Szerintem nem ártana leülni és megbeszélni, hogy hanyadán is álltok.
Elvileg felnőtt emberek vagytok egy bejáratott kapcsolatban, mégis mit vársz egy férfitól, hogy egész nap a telefonon lógjon? Napi egy telefon miért nem elég, ha egyszer hétvégén találkoztok? Miért nem elég, ha este hív fel? Miért hívod a többéves kapcsolatodat pasidnak?
Van itt gond, nem kevés.
Munka közben hívogasson? LOL
A munkahely nem iskola, hogy szünetekben csacsogunk a semmiről.
O, es TE mikor hivod ot fel?! Vagy csak elvarod, hogy o krressen? Hat, tudod ez nem igy mukodik, neked is illene tenni a dologert.
Amugy, kepzeld munka kozben a legtobbunknek pisilni nincs ideje, nemhogy telefonalgatni. Persze, egyetemistakent ezt nem tudhatod, meg abban a tevkpzetben elsz, hogy a melo az lofsz a sulihoz kepest. Nem gond, korodbol adodik, de ez sajnos nem igy van.
Ha a fonok meglatja, es olyan, siman kivaghatja erte. Akar 5 percert is.
De meg mindig amondo vagyok, te is hivd. En biztosan nem keresnek egy olyan embert, aki nem kepes keresni, csak hisztizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!