Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Éppen van barátnőm, de egy nagyon régóta tetsző lánnyal hirtelen nagyon jóba lettünk.
Nagyon tetszik meg minden gyönyörű lány és aranyos is cuki is meg minden...
De a bökkenő, hogy van barátnőm és igazáből ő is aranyos stb. szép is, de másnak "nem kéne" ahogy mondták nekem, más néven nem irigylik ezt a barátnőmet. És bekell látnom a másik csaj tényleg szebb és "híresebb".
Viszont a barátnőm is nagyon szeretem nem akarom csak úgy dobni más miatt se megcsalni nem akarom, de lehet bekell látnom jobb az a lány mint ez aki most van.
Szerintetek? Mit tegyek?15/F
Az ilyen "bunkó vagy" kislányok kíméljenek, köszönöm.
Cuki, aranyos, szép.
És mi van a dolgokakl ami miatt együt tvagy valakivel?
Nem tudunk segíteni hisz abban sem vunk biztosak érzel egyátalán valamit bármelyik iránt...
Ha szeretsz valakit ezekkel a szavakkal is kifejezheted.
De a kedvedért: nagyon szeretem a jelenlegi barátnőmet, de szerelmes nem vagyok!
A másik meg nagyon tetszik mint említettem régóta...nagyon régóta, de szerelmes nem vagyok hisz nem volt még semmi köztünk.
Te egy barom vagy..:D 15 évesen.. ilyet..
ember..ha jól érzed magad a mostani barátnoddel minek a másik??
Látszik téged is a farkad hajt (y) 32/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!