Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Több ember mondja az osztályból hogy szakítsak a barátnőmmel. Ezeket az okokat mondják: hogy bunkó velük, sértődékeny, túl féltékeny. Ebből az első kivételével én is tapasztalom ezeket. De velem is néha bunkó, meg van olyan hogy kérem hogy hagyja békén a telefonom de addig basztatja míg olyat talál benne ami neki nem tetszik, de h a én csak hozzá nyúlok akkor egyből bevágj a durcát. És ez nem csak egyszer esett meg. És nem csak ilyenekért sértődik... és ezek után még én vagyok az akaratos hogy kb mai nap 3szor kértem hogy kérdezzen meg egy ismerősétől valamit. Igaz hogy már kb 2 napja kérem, de akkor is...
Meg a vitákat is úgy intézi, hogy ha valami nem tetszik neki akkor otthagy és aznap már egy szót sem beszélünk, és köszönés nélkül megy el.
Emellett direkt olyan dolgokat csinál amivel tudja hogy felbasz, pl azzal az emberrel jó pofizik akivel tudja hogy utálom, de ah én csak ráköszönök arra akit ő utál megint besértődik. Meg amikor mondom neki hogy szükségem van rá mert szar napom volt, akkor mondja hogy: " oke tudod életem hogy mindig melletted vagyok örökre szeretlek" és a többi, de ez abból áll hogy mellettem ül és a facebookos haverjával beszélget engem meg leszar.
Először is ne másokra hallgass!
Az alapján ítéld meg, hogy veled hogy viselkedik, mennyire szereted vagy épp nem. Ha már inkább csak idegesít vagy nem jó vele, akkor szakíts!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!