Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg ez lenne a megoldás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez lenne a megoldás, ami megóvna a csalódásoktól? Legyek olyan nő, aki szeretné, ha lenne egy férfi az életében, de nincs szüksége rá igazán? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Szóval, olvastam nemrég egy cikket, amiben valami olyasmi volt, hogy fontos, hogy független, önálló személyiségek tudjunk lenni, az ilyen emberek úgy vannak vele, hogy jó, ha van mellettük valaki, de elvannak nélküle is, nem csüngenek rá, nincs szükségük rá úgy igazán. Ez elgondolkodtatott, mert én nem ilyen tipus vagyok, nem csüngök rá a páromra, de azért szeretem vele tervezni a jövőt és ha tényleg az életem része. Viszont eddig sokszor volt, hogy kihasználtak és a pasik nem értékelték eléggé a szeretetemet, én mindent megadtam volna azért, hogy jó legyen nekik, ők meg magasról tettek rám miután "megszereztek" én pedig nagyon szenvedtem emiatt. Ha én is megpróbálnék függetlenebb lenni, lehetséges, hogy nem érne később ennyi csalódás.

Ti mit gondoltok erről? Szerintetek tényleg így kellene hozzáállni a párkapcsolathoz? Érdekelnek a vélemények. :) 21/N

2015. febr. 22. 21:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ha a cikk nem is erről szólt, de hasonló problémával küzdök. nem tartom ugyan pórázon a barátom, de fáj, hogy "neki nincs szüksége rám" míg ezzel szemben nekem van! csak egy példa: hogy nem tudom mikor találkozunk, neki meg halál mindegy, engem idegesít, hogy nem találjuk ki előre, ő meg az utsó pillanatban dönti el... azt mondja szeret, és kell neki a szeretet. de így hogy "vagyok neki" boldogan elvan nélkülem !?!?! :S na ezzel mit lehet kezdeni?
2015. jún. 11. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!