Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejjek meg neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kincs_02 kérdése:

Hogyan felejjek meg neki? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Egy fiúról van szó.. Első óta ismerjük egymást és mindig is tetszett egy kicsit.. Régebben szinte mindenhova együtt mentünk és nagyon jóban voltunk, de kb. 2 éve megváltozott. Felvett egy bunkó álarcot és mindenkinek beszólogat a társasága meg nagyon röhög ezen. De valahogy mégsem tudom kiverni a fejemből. Talán csak azért kell, mert én nem kellek neki... A legidegesítőbb az egészben, hogy egyik nap normális a másik nap nem és annyira fura stílusban csinálja mindezt, hogy én meg nem tudom állapítani, hogy most éppen cikiz engem vagy csak poénkodik. Az összes lánybarátja egy kicsit.. közönséges. Legalábbis én még nem láttam olyan lánnyal beszélgetni akinek nem lenne éppen kint valamilye.. Most akkor legyek én is "kihívóbb" hogy észrevegyen? Vagy csak kerüljem? Mert ha csak félig rossz megjegyzése van, azzal az egész napomra rányomja a bélyeget és csak az jár a fejemben hogy ezt miért mondta, úgy gondolta ahogy én gondolom hogy gondolta.. Ilyenek. Segítsetek!!

15\L

2015. febr. 18. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Magadnak felelj meg...
2015. febr. 18. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Sz@rd le a fejét és ha kellesz neki, akkor keresni fog. Ha nem íg lesz, akkor lépj tovább. Lehettek barátok továbbra is, de szigorúan csak barátként gondolj rá, mert különben belerokkansz.:(

Higyj nekem vagy megjárod a végén.:(

17/ megtört szívű lány

2015. febr. 19. 17:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm második.. Igazad lehet. Már most kezdek kicsit megőrülni. Megpróbálom kerülni vagy legalábbis foglalkozni vele
2015. febr. 19. 20:19
 4/4 A kérdező kommentje:
*nem foglalkozni vele
2015. febr. 19. 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!