Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
A volt barátomról van szó,elég sokáig voltunk együtt,a jövőt is együtt terveztük,persze voltak hullámvölgyeink ,és kihatott a hangulatára a többi problémája,de mindig ott voltam és mikor a bajok eltűntek ,akkor újra úgy viselkedett,hogy hálás amiért ott volt és mindent megtenne értem.és szeretett és tudtomra is adta,erre egyik nap volt egy kis összezördülésünk és másnap már szakított,utána mindent megtett,ott okozott fájdalmat ahol tudott,és azt mutatta,mintha én soha nem lettem volna neki fontos,sokáig kerestem,aztán mikor már csak néha ,vagy már majdnem egyáltalán nem,akkor még mindig kereste az alkalmat,hogy megmutassa milyen jó neki nélkülem,és ezenkívül elszidott mindennek és mindenért én voltam a hibás,amikor pedig egyáltalán nem kerestem már ...hiába ment el mellettem utcán,vonaton,mint ha egy totál idegen lennék ,akiről soha semmit nem tudott,vagy előfordul,hogy utálkozik annak ellenére ,h már régóta nem hallott rólam semmit.2015. febr. 17. 15:58
1/2 anonim válasza:
vagy azért hogy elfelejtsen, vagy azért mert egy bunkó köcsög.
2/2 anonim válasza:
Lehet penisz nagyobbitasra valalkozott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!