Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Tönkre tesz a se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tönkre tesz a se veled, se nélküled kapcaolat!

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Van egy fiú akivel 2 éve csak úgy húzzuk egymást.mégis amikor nem vagyunk együtt akkor nagyon hiányzik. Viszont amikor együtt vagyunk akkor meg veszekszünk. Elég sokat :( és nem tudom, hogy ő szerelmes e belém vagy csak egy biztos pont vagyok neki, akihez mindig jöhet. Viszont ha valahova elmegyünk akkor nagyon félt, néha agresszív is de(velem sose volt az) +van egy lány aki nem hagyja békén már majdnem 1 éve. Irogat neki stb. A barátom már 3x elküldte, de nem kopott le a csaj. Most meg egy helyen fognak dolgozni és eléggé kezdek félni. Nem a barátomba nem bízom hanem a lányban. :/ fogalmam sincs mit tegyek. Kérdeztem már tőle párszor, hogy hova tart a kapcsolatunk, hogy szeret e,úgy igazán, de egyszerűen nem tud megnyílni.Elég rossz múltal rendelkezik,meg most se egy angyal... de az érzelmeit abszolut nem tudja kimutatni. Ha vele vagyok akkor úgy érzem, hogy sose engedne el meg hogy annyira óv, szeret. Viszont olyan bunkó is tud lenni, hogy megáll az eszem. Olyankor mintha gyűlöletet éreznék iránta. Aztán mondjuk jön egy békülő szex, és újra olyan mintha nem is veszekedtünk volna. Szóval nem tudom mit tegyek. Lehet le kellene zárnom ezt a kapcsolatot? Lehet kicsit meghalna a lelkem de jobb lenne vagy nem? Nemtudom... :(

2015. febr. 11. 06:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Aki nem szeretetben nőtt fel, a szeretet tanulni kell még kicsi korban, ha valaki nem tanulja meg, akkor soha se fogja igazán kimutatni, mert nem tudja hogyan kell.

Jobban jársz, ha lezárod vele a kapcsolatot! :)

2015. febr. 11. 06:27
 2/7 B.G 88 ***** válasza:
49%

Kedves kérdező, mintha a saját kapcsolatomat látnám, csak itt én vagyok a ffi. Nem hiszem,hogy megcsalna a srác, mert amúgy szeret, csak mégsem jó valami. Meg kellene beszélnetek,hogy mi a baja\ bajotok.

1-es válaszoló, gratu, aki nem mutatja ki az érzelmeit dobjuk ki... aki nem nyal a főnöknek rúgjuk ki, na ezért tart ott ez az ország, ahol....

2015. febr. 11. 06:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Se veled se nélküled állapot nem jó se neked se neki. Egyszer az vagy te vagy ő de rág fogtok unni. Nálunk 8 hónapig tartott elegem lett belőle és le zártam. Azóta minden sokkal jobb nektek is ezt kell tenni.
2015. febr. 11. 10:29
 4/7 A kérdező kommentje:

Elhagyni azért nem akarom mert talán egy kicsit érzelmileg sérültebb. Ezen inkább segíteni szeretnék!szeretem őt nagyon. Csak hogy ő szeret

e... Itt ez a kérdés :/ de tisztázni fogom vele a dolgokat...köszi a válaszokat! Jöhetnek még...

2015. febr. 11. 17:47
 5/7 pistike10101 válasza:
Szerintem (ez csak az én véleményem) nem jó ez így..:/ én a helyedben tovább lépnék.. egy ideig hiányozni fog meg nem lesz jó de utána már mikor sikerült elfelejtened utána már sokkal jobb lesz minden.. fiatal lány vagy még előtted az élet.. és tuti találsz egy olyan fiút akinek te fogod jelenteni az életet. és akibe te is nagyon szerelmes leszel.. az a kapcsolat szerintem jobb mint most az amit le írtál..Neked a törődés kell.és akit vinni lehet az úgyis viszik..ha most ugyan ott fognak dolgozni annak jó vége nemlesz. de még egyszer mondom ez csak az én véleményem ne hallgass rám ha nem szeretnél :D
2015. febr. 11. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, szeret-e, vagy sem, ha együtt nem megy a szekér. Ő egy töketlen kisfiú, azért van veled, mert mással nem mer ismerkedni. Valójában azonban ő se téged akar, meg te sem őt.
2015. febr. 11. 22:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Az azért túlzás,hogy nem mer ismerkedni.. Jól néz ki, önbizalma is van, néha sok is... Csak a szeretetét nem tudja kimutatni. És őszintén én inkább őt féltem. Ahogy mondtam nem rendelkezik valami fényes múlttal, valamennyire sikerült őt kirángatnom ebből a közegből, de rettegek hogy újra megtörténne. Én szeretem őt egyre jobban és ezért ijedtem meg... Hogy esetleg nem ugyanazok a céljaink egymással.
2015. febr. 12. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!