Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már olyat, hogy egy fiúval/lánnyal nagyon szerettek lenni, viszont annyira nem, hogy összegyertek vele, de mindenképpen hiányozna az életetekből, ha nem lenne? Ez a se veled se nélküled kapcsolat?
"...fiúval/lánnyal nagyon szerettek lenni, viszont annyira nem, hogy összegyertek vele, de mindenképpen hiányozna az életetekből, ha nem lenne?"
Igen, ez tökéletes leírása a fiú-lány barátságaimnak, ami mások szerint nem létezik. Ő sajnos nem támogatja ezt, ő szeret téged. Ezzel nem lehet mit kezdeni, sajnos, legjobb az lesz, ha hagyod.
A fiú is egy hülye állat. Nem te vagy a rossz, hanem ő a béna.
Ha egy lány elutasít, akkor tovább kell lépni és hagyni kell a fenébe. Még barátkozni sem érdemes utána vele, mert csak az idődet rabolja, amit arra fordíthatnál hogy találj egy lányt aki tényleg szeret.
2:
Nem is, mert előbb-utóbb az egyik fél mindig többet akar, ha nem alapból a kezdetektől megdugná már a másikat.
4:
Vannak lány haverjaim, ismerőseim. Jóban vagyok általában a lány szaktársaimmal és szerintem úgy általában értek a nők nyelvén.
Volt egy hozzám nagyon közel álló lány barátom, aki 1 év után vallotta be, hogy végig szerelmes volt belém. Előtte még középiskolában én voltam az a lúzer, aki barátkozott a lányokkal azért, hogy közelebb kerüljön hozzájuk.
Szerintem két férfi ezerszer jobban megérti egymást egy barátságban, mint egy férfi és nő, főleg ha férfias férfiről van szó. Semmit értelmét nem látom a lány barátoknak, mert a férfi barátaimmal ezerszer mélyebben megértjük egymást, mint ahogy valaha bármilyen nővel sikerült baráti szempontból.
Örülök hogy a legfontosabb nőneműek az életemben a szexuális és szerelmi vágyaim kielégülését szolgálják. Ahogy te sem, úgy én sem az ujjamból szoptam a gondolataimat, hanem a korábbi tapasztalataim alapján.
pontosan ugyanigy vagyok, csak itt én vagyok a pasi. Kétszer is elküldött, de pl mindig kérdezi hová megyek, szoktam ide járni, múltkor nem voltam X helyen, fogok e oda járni?
Tehát, ilyenben én nem hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!