Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljak szerelmet ebben az esetben? /19F (2 hónap múlva 20) (mindenképpen személyesen)
Van egy lány, nagyon régóta ismerem: egy utcában lakunk, egy óvodába/általánosba jártunk, tejtestvérek vagyunk (már ha számít) és sokat játszottunk akkoriban. Igazából már általánosban szerelmet vallhattam volna neki, de ő is a "kegyetlenkedéssel/erőszakossággal-fejezi-ki-hogy-szeret" típus volt. Osztálytalálkozón kicsit beszéltünk (ezzel kapcsolatban semmit), és látszott rajta hogy örül neki hogy nem csajozgattam középsuliban.
Tippek?
Hívd el találkozóra, mondjuk sétálni, hogy hiányzik neked, és rég beszéltetek, mert lenne mit. Ne ronts ajtóstul a házba. Vagy vmi ilyesmi.:D
Amúgy mi az a tejtestvérek? :O
Szerintem se a vallomással kezd,hanem hívd el csavarogni,fagyizni,strandra, moziba, találkozgassatok párszor,aztán majd meglátjátok hogy alakul.
Sok sikert! :)
Nem vagytok idegenek,de attól őt még megrázhatja ez a dolog, ha ne adj isten ő nem így érez.Akár a barátágotok is rámehet.Ezért mondtam, hogy randizzatok párszor, és ha ő is nyitott rá,akkor lehet belőle bármi.
Én mint nő,nem tudnék őszintén örülni, ha valamelyik barátom csak úgy elém állna, és közöné, hogy szerelmes belém. -Jó és akkor most mit csináljak vele,nem fogok rögtön a nyakéába ugrani, randizgassunk, aztán rajta. Persze ez nem azt jelenti hogy minden nő így gondolkodik,ez az én vélemlnyem.
Ja és persze a másik végletbe se ess át,hogy még a tizedik randon sem lépsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!