Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Se veled, se nélküled. Hogyan tovább?
Nem tudom, hogy mindezt te lelkileg hogyan bírod, de minden tiszteletem a tiéd. És ezzel egy időben mélyen le is nézlek. Ugyanis, neked párod volt/van, akit megcsaltál egy ilyen hülye miatt. Ráadásul még jól meg is aláztad magad. Mi az, hogy leköp téged? Hol volt a büszkeséged akkor? Vagy féltél kimondani, hogy vége? Mitől féltél?
A pasi pedig túl instabil lelki állapotban van. Mi az, hogy még GPS jeladót telepít a telefonodra? Mi az, hogy nem lehet FB-d?
Őszintén, kérlek, olvasd vissza, amit leírtál. Te mit látnál, ha ez nem a te írásod lenne?
Na de hogy leírjam őszintén, mit gondolok. Ez egy alá-fölérendelt kapcsolat, ahol te vagy a szolga. Te vagy a szolga, mert te alázkodsz meg, te viseled el, hogy leköp, te vagy korlátozva az életben, és mindennek tetejében téged basz meg, te pedig készséggel nyitottad szét a lábad neki.
17/L
már bocsánat de:
mindketten tök hülyék vagytok,passzoltok e tekintetben
helyedben rég hagytam volna,mert én is voltam ám hülye,nagyon is,de azért ennyire nem
A furcsa az az egészben, hogy miatta romlottam meg. Előtte az ilyeneket mint én most teljesen lenéztem.
De aki lehülyéz, annak őszintén kívánom, hogy sose járjon a cipőmben, ne legyen olyan elkeserítő helyzetben, hogy ilyen csodás döntéseket kelljen hoznia!
huu...szerintem ha visszaolvasod, kedves kérdező sok mindent láthatsz.
EZT ÚGY HAGYD A PI***BA, AHOGY VAN!!!!
TUDD LE EGY NAGY TÉVEDÉSNEK, HOGY TÉVESEN LÁTSZ DOLGOKAT 2 ÉVE..LEGALÁBB
GYÓGYULJATOK MEG MINDKETTEN, KÜLÖN! ...de tényleg, mert ez gyilkosság!!!!!!! ÉS AZ A BAJ, HOGY TE EZT ÉPÍTENÉD TOVÁBB...CSAK NEM AKAROD ÉSZREVENNI HOGY LEFELE ÉPÍTKEZEL!!!! A NAGY KATLANNAK ÁSTÁTOK KI AZ ALAPJAIT, ÉS MÉG BE IS ALAPOZTÁTOK.
fIGYU!! EZ NEM NORMÁLIS, NEM EGÉSZSÉGES HOZZÁÁLLÁS SEHOGYAN SEM. (PÁRT KERESEL, MIKÖZBE KÍVÁNOD "A"-T ?????...TÖBBSZÖR IS? Ő ÚGY VÁLASZT, HOGY TE ASZISZTÁLSZ A VÁLASZTÁSHOZ??? JÉZUSOM, Ő A BÁTYÁD/APÁD VAGY A PASID?....ÚÚÚÚ BOCS DE EZT RÁHAGYOM...GPS...MEG NO-NET.....DOBD EL DOBD EL DOBD EL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!