Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítás után se veled se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után se veled se nélküled, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Majdnem egy éve szakítottam a barátommal mert nem voltam belé szerelmes, de nagyon imádtam őt de el kellett engednem, ezt úgy hittem feldolgoztam. Azután alig beszéltünk úgy nyár elejéig, akkor újra levelezgettünk és rájöttem, hogy nagyon hiányzott a stílusa - ami ugyanolyan, mint az enyém.

A múlt héten aztán találkoztunk (a szakítás óta először), ő hívott el kicsit beszélgetni és iszonyú jól éreztem magam (bár furcsa volt a helyzet hogy már nem vagyunk együtt mégis együtt bowlingozunk) kicsit húztuk is egymást az este alatt egy-egy túlfűtöttem szemezéssel meg bensőséges öleléssel, no szó mi szó mikor hazajöttem csak sírtam, mert imádom őt és imádok vele lenni de a szívem nem fájt érte hogy nem vagyunk együtt és ezt utáltam. Mármint azt utáltam hogy nem vagyok belé szerelmes (mikor anno ő nagyon szeretett engem).

Nem vagyok belé szerelmes, de testileg és lelkileg is nagyon vágyom rá, nem tudom mit tegyek. Mióta találkoztunk nem találom a helyem, őrá gondolok és az egész helyzetre, nem tudok figyelni semmire, nincs ekdvem semmihez, alig eszem. Nem bírom már.

21L

2014. nov. 8. 14:27
 1/3 CptTomato ***** válasza:
49%

Nem olvasom el... a kérdés épp elég

vagy se vele ....vagy ha nagyon akarjátok kufircoljatok de semmi smúzolás....

De inkább felejtsd el.

2014. nov. 8. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Tipikus nő vagy:magad sem tudod,mit akarsz.Viszont mivel én is abból vagyok,így elárulom neked,hogy te valójában szerelmes vagy.Ha elég balf..szul viselkedsz továbbra is,akkor ezt a srácot elfogod veszíteni.Szóval szerintem össze kéne magad szedned,elé állni,és közölni vele azt,amit érzel.Addig úgysem fogsz lenyugodni.
2014. nov. 8. 15:06
 3/3 anonim ***** válasza:
2., szó szerint ezt gondolom
2014. nov. 8. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!