Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Se veled, se nélküled . Megoldás?
Hello Kedves Olvasó!
Kb. 1 hónapja lett vége a 2 éves kapcsolatomnak.
Az ok nagyon egyszerű és sablonos: veszekedések, feszültségek egymáson való levezetése, mindkettőnknek sikeres karrierje van és mindkettőnknek ez a legfontosabb a jövőkép szempontjából.
Ő mondta ki a végszót egy veszekedés után, miszerint elege van,nem szeret már,nem érez kötöttséget.Kicsit furcsának talàltam a szavait, ugyanis nem volt erre utaló jel felőle, csókolgatott, szeretgetett ugyanúgy..talán még jobban is mint a kapcsolatunk elején.Nőből vagyok, elfogadtam a tényt és nem nyitottam felé, nem kerestem.
Első két hétben nem igazán kommunikáltunk, bár mindennap küldött felém apró jelet, hogy még véletlenül se felejtsem el (gondolok itt jóéjt sms-re, olyan képemet like-olta amit kb. 2 év alatt nem tett meg, néha napján felhívott azonban akkor is csak féltékenykedett folyamatosan ... stb. tehát ilyen tudatos tevékenységek ).
Második hete vagyunk abban a státuszban, hogy heti 2-3 alkalommal nála alszom, valamint tudni illik, hogy Én sose keresem Őt, minden este Ő hív fel munka után vagy ír nekem.
Tudom, hogy ez a kapcsolat nem egy szimpla " Szex az exxel " ugyanis valóban volt rá pèlda, hogy NEM szexeltünk, pedig lett volna rá idő, helyette összebújva elaludtunk. Valamint beszéltünk is erről, hogy nem szeretnénk szexkapcsolatot, de Ő azt állítja , hogy egyszerűen nem tud elszakadni tőlem, szeret még azért keres, de biztos benne, hogyha újrakezdenénk később újból előjönnének a veszekedések .. hmm erre nem kommentáltam semmit.
Számomra jót tett ez a különlét, láthatóvá vált, hogy miben is kéne változtatni, csupán indulatkezelés kérdése az egész.
Kérdés, hogy hogyan tudnám meggyőzni Őt erről?
Eljutottam arra a pontra, hogy visszaakarom kapni , látok rá némi esélyt csupán a "hogyan" a kérdés.
Nem bírom tovább ezt a se veled, se nélküled kapcsolatot, és sajnos megtudom érteni a bizalmatlanságát, már harmadszor mentünk külön a probléma miatt.
Tanács, ötlet , vélemény ?!
23 N 27 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!