Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit a megcsalásról, és azokról a vallásokról, amik tiltanak minden testi kapcsolatot házasság előtt?
Én sem hiszek ebben a dumában, ezért nyilvánvalóan nem is kezdenék olyannal, aki így áll hozzá a kérdéshez. A megcsalás még ebben az esetben sem elfogadható, tapasztalni lehet ketten is, de ha ő nem partner hozzá, akkor nyilván nehéz. Ilyen brutálisan vallásos alakkal meg aztán főleg nem állnék össze. Nem illenénk egymáshoz.
22/l
Ha tudnám valakiről, hogy mennyire vallásos, sose jönnék össze vele. De tegyük fel, mondjuk én összejönnék egy fiúval, akit korábban nem ismertem és kiderülne, hogy a vallása miatt nem élhetünk szexuális életet, bármennyire lennék belé szerelmes, nem hiszem, hogy folytatni kívánnám a kapcsolatot.
Ebbe így belecsöppenni furcsább, mint így nevelkedni.
Mindig a kevésbé vallásos fél inná meg a levét. Gondolom pár hónap után meg úgy se házasodnának össze.
Kérdező, szerintem félrelépni semmiképp ne lépj félre, inkább szakítsatok, mert rosszabb lesz a megcsalás, mintha tisztáznátok ezt az egészet.
Én álszent dolognak tartom:)
Egyet értek az előttem szólóval,aki azt írta,hogy keress mást.Ne lépj félre,ne alázd meg.Ezt senki nem érdemli.
Inkább mond meg neki,hogy neked ez így nem megy és pont.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!