Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Ti kb hány évesen tudnátok elképzelni hogy összekötitek az életetek egy lánnyal?
Sajnos a környezetemben sok volt a válás emiatt nem éppen hiszek ebben.
Szerintem ha 2 ember szereti egymást nem kell hozzá egy papírra ráírniuk a nevüket.
Először meg is kéne találnom őt...
Aztán pár év kapcsolat,meg az egzisztenciánktól is függne.
De amúgy nem félek a házasságtól.
Nem attól függ, hány éves vagyok/leszek, de azért 30 évesen már szeretnék házas ember lenni.
23/F
Mindig is szerettem volna,akár fiatalabban is belementem volna,de soha nem jött össze...Szóval nem attól függ én mikor tudnám elképzelni hanem,hogy mikor jön össze.Bár ez nálam nem fog eljönni,de ez más kérdés...
23/F
28-30. Nem szörnyű de nem feltétlen kell házasság, de ahogy a szülők mondják. "Ha szereted megadod neki azt az örömet, hogy elveszed feleségül".
Ha rajtammúlna 5-6 emberrel lezavarnám az egészet! :'D
20/F
Akár ezen szent pillanatban is, ha lenne olyan hölgy az életemben. Hülyeség, hogy "majd ha X éves leszek...". Ha megtalálom a nőt akivel le akarom élni az életem, alap, hogy elveszem. Össze se jönnék olyannal, aki csak tapasztalatnak, ideiglenes társnak tekint. A házasság számomra szent dolog. De épp ezért, nehéz komoly társat találni, aki KOMOLY (=házasság lesz a vége) kapcsolatot akar. A legtöbb korombéli lány csak akar valaki mellé azt hiszem, akivel elvan. Megrémülnek a felelősségtől, a megállapodástól, mert "ki akarják élni magukat". Tegyék, csak ne velem. :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!