Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak vele tudom elképzelni a jövőmet, mit tegyek?
Több mint három év után, karácsony előtt pár nappal azt mondta, hogy szakítani akar, mert nem tudja kezelni bizonyos dolgaimat (néha túl gyerekes vagyok, nem tudok magamért kiállni, nincs semmi önbizalmam). Rögtön arra gondoltam, hogy biztos van valakije, és a környezetem is ezt sugallta. Megkérdeztem, azt mondta nincs senki, még csak láthatáron sem. Karácsony után találkoztunk, úgy döntöttünk (mondanom se kell, hogy főként az én javaslatom volt), hogy megpróbálunk új lendületet adni a kapcsolatunkat, mert bizony kezdet egy rutinba áthajlani. Ő az álmaim férfija, félszavakból is megértjük egymást, nem tudom mással elkézpelni a jövőmet, azt érzem nála, amit soha senkinél: hogy megtaláltam a másik felem.
Mit tegyek? Vele együtt szeretnék boldog lenni. 26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!