Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szakítsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak?

Figyelt kérdés
A barátommal 1.5 éve jöttünk össze. Ő 19 éves én meg 17. Az apja alkoholista,az anyja meg nem foglalkozik vele,így a testvérei nevelték fel. Mikor mi 2 éve megismerkedtünk,már nem bízott a nőkben sem, mert megcsalták,viszont felém állítólag olthatatlan és örök szerelmet érez. Ezzel nem lenne baj. De szörnyen rövid pórázon tart, lassan már a legjobb barátnőmmel sem beszélhetek és azt mondta még a 18. születésnapom előtt megkérné a kezem. Én szeretem őt,de belegondolni,hogy egy éltre...nem. Ő az első komoly barátom, viszont én még szeretnék élni. De nem akarom összetörni. Tudom,hogy nagyon megviselné. Viszont én már nem érzem jól magam ebben a kapcsolatban,menekülni próbálnék, és nem akarok kényszerből igent mondani,csak azért hogy ne bántsam meg..Tanácstalan vagyok!

2015. jan. 31. 16:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Ezert ellenzem azt,hogy tinikent mar kapcsolatozzatok...itt a tanulsaga.Nem elted ki magad...Ennek most az lesz a vege,hogy tonkre teszed azt a sracot!
2015. jan. 31. 16:11
 2/13 anonim ***** válasza:
Nincs jó út, nincs az, aminek szép vége lenne. Nagyon szépen megfogalmaztad, tudod, hogy mit szeretnél, tudod, hogy mi bánt. Ezt így mondd el neki is, hogy még nem szeretnél lehorgonyozni egy életre, szeretnél élni, szeretnél szabadabb lenni. Valószínűleg majd mondja, hogy oké-oké, változtatni fog a hozzáállásán, de ha ő ilyen beállítottságú, nem fog. Ez teljesen elfogadható hozzáállás a részedről, meg kell értenie, bármilyen rossz is lesz, és ne hagyd, hogy zsaroljon majd utána.
2015. jan. 31. 16:11
 3/13 A kérdező kommentje:
Első! Szerintem a tiniknek is lehet kapcsolata nyugodtan, viszont az már túlzás,hogy egyből esküvőre kelljen gondolni. Neki rajtam kívül már volt 2 barátnője, ő már tapasztalt. Én még nem. És ha vele maradok,akkor ő tesz engem tönkre.
2015. jan. 31. 16:15
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Neked meg, ha lenne gerinced, megmutatnád neki, amit ide kiírtál!

Szegény gyerek..mehet a levesbe, innentől pár nőt jól ki fog csinálni.

Aztán meg majd, ha téged is szétszívattak, majd mehetsz vissza hozzá sírva.

2015. jan. 31. 16:30
 5/13 Bence_ ***** válasza:

Egyenesen. Mivel rövid pórázon tart ezért nehezen fogja viselni. Hiszen önző.

Ha nem így viselkedne akkor te sem fulladnál.

2015. jan. 31. 16:37
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem értem miért csak én vagyok a hibás,amiért tönkrement a kapcsolatunk. Nem én akartam,hogy tönkremenjen. Nem érzem magam gerinctelennek magam azért,mert egy rossz kapcsolatot meg akarnék szüntetni. Nyilvánvaló, hogy hibázzam én is, és fájó pontja lesz az életemnek az biztos. De ha vele maradnék hosszútávon nem biztos hogy azt kapná amit szeretne. Nem tönkretenni akarom őt,de ez így nem működik.
2015. jan. 31. 16:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Már eleve az rossz, hogy rövid pórázon tart. Én is hasonló helyzetben voltam, minél előbb menekülj, jobb úgy sem lesz. Szerintem simán szakíts vele. 23/F
2015. jan. 31. 16:56
 8/13 anonim ***** válasza:
így ezt mond el neki. bármit is mond ne gondold meg magad. ez így nem normális. ki kell hogy éld magad, ha nem is pasizás szinten de az, hogy még a barátaiddal sem lehetsz... nevetséges
2015. jan. 31. 17:08
 9/13 A kérdező kommentje:
Kettőnk közül mindig is én voltam a talpraesettebb. Én tudom hogy túl tudnám tenni magam rajta,de ő...félek. Ezért nem tudom,hogyan közelítsem meg a dolgot...mondjam neki hogy szeretem? Vagy ha kérdezi akkor mondjam hogy nem? Talán úgy könnyebb lenne neki. Ha azt mondanám neki,hogy már nem szeretem. Akkor nem magát okolná.
2015. jan. 31. 17:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mond el neki,hogy úgy érzed,hogy megfojt a ""szeretetével"" és neked ez így nem felel meg. Utána számíthatsz rá,hogy lesz mindenféle érzelmi zsarolás részéről (tipikus a "ha elhagysz, én megölöm magam). Nem kell féltened a pici lelkét, túl fogja magát tenni idővel a szakításon.
2015. jan. 31. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!