Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak, vagy ne? Nem akarok csalódni.
Nemrégiben egyre többet kezdtem lógni a barátom nővérével, mert úgy alakult, hogy egy munkahelyre vettek fel minket. Mesélt nekem durva sztorikat a tesójáról...olyanokat, amikből azt kell hinnem, hogy nem bízhatok benne. Azt tudom, hogy szeret, de Félek, és ez felemészt.
20L 19F
Hát, ha vagy olyan h..e és befolyásolható, hogy inkább a tesónak hiszel, aki lehet, hogy rossz szándékkal mondja ezeket, bár ki tudja, ahelyett, hogy a csajt kizárnád a kapcsolatodból, hisz neki tulajdonképpen semmi köze a ti magánéletetekhez, akkor emészd csak magad nyugodtan.
De jobb lenne, ha inkább leülnél a barátoddal és megkérdeznéd tőle ezeket a dolgokat, hogy mennyi belőle az igaz.
vagy a csaj csak gizdulni akart neki milyen "menő" csajozó bátyja van. Francot foglalkozol ezzel, tényleg kérdezd meg a barátod azt ennyi.
"te amúgy fenn vagy valami társkereső oldalon?" pl
Ha nem tudtok bármiről nyíltan és higgadtan beszélni, akkor a kapcsolatnak sincs túl sok értelme szerintem.
Ha már támad és nem nyugodtan közli veled, hogy erről a témáról nem akar beszélni, akkor lehet, hogy mégis van valami, amit nem akar elmondani.
A te döntésed, hogy mit csinálsz ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!