Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak, vagy ne? Nem akarok csalódni.

Figyelt kérdés

Nemrégiben egyre többet kezdtem lógni a barátom nővérével, mert úgy alakult, hogy egy munkahelyre vettek fel minket. Mesélt nekem durva sztorikat a tesójáról...olyanokat, amikből azt kell hinnem, hogy nem bízhatok benne. Azt tudom, hogy szeret, de Félek, és ez felemészt.

20L 19F

2015. jan. 22. 16:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ja na már későn olvastam, amúgy nekem is le van képernyő védve a telefonom, hogy ne piszkáljon csak úgy bele akárki, [akár a barátnőm se],, ez nem feltétlen ezt jelenti, ettől még persze lehet

de van olyan szó hogy magán szféra, és ettől még nem kell utálni egymást, csomó pár ér a világon akkor érdekes módon megvannak anélkül hogy egymás után kutakodnának, nekem anyukám és apukám szétmentek [hát aztán apukám később meg is halt szóval mind1] azóta lett új barátja,

na pl azt nem tudom szoktak-e egymás mobiljába turkálni[nem valószínű] de pl összeköltözhetnének de nem, mert jobb így. Nem szokták kérdezgetni meg ellenőrizgetni egymást, 2-3 naponta valamelyikőjük a másiknál alszik azt ennyi [persze emellett találkozgatnak meg minden, ez csak az ilyen általános] és tökéletesen megvannak már hosszú ideje.

Na mind1, ezt csak azért írom hogy a képernyőzár semmi, én még mindig eltudom képzelni hogy a nővére túloz, nem lenne olyan nagy szám, amúgy is könnyű eltúlozni dolgokat amikor elmeséled.

2015. jan. 22. 16:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Az egy dolog,hogy sok nő ismeri.

De ha van párja,minek van fent még a társkeresőn?????

2015. jan. 22. 16:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó elég rendesen rávilágított a problémára. És nem akarok vele úgy mászkálni, hogy minden második csajt ismer (esetleg dugott is Velük...) + Kiderült, h csomó cuccot őrizget az exeitől...merthogy "nemakarja kidobni"...érdekes, nekem ment a szortírozás, exektől semmit sevtartottam meg..
2015. jan. 22. 17:03
 14/14 anonim ***** válasza:
az exes dolgokat nem gáz sztem, ha megtartja, csak azért ne szem előtt maradjon, ha új vki van, legalábbis én így lennék vele
2015. jan. 22. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!