Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak, vagy ne? Nem akarok csalódni.
Nemrégiben egyre többet kezdtem lógni a barátom nővérével, mert úgy alakult, hogy egy munkahelyre vettek fel minket. Mesélt nekem durva sztorikat a tesójáról...olyanokat, amikből azt kell hinnem, hogy nem bízhatok benne. Azt tudom, hogy szeret, de Félek, és ez felemészt.
20L 19F
ja na már későn olvastam, amúgy nekem is le van képernyő védve a telefonom, hogy ne piszkáljon csak úgy bele akárki, [akár a barátnőm se],, ez nem feltétlen ezt jelenti, ettől még persze lehet
de van olyan szó hogy magán szféra, és ettől még nem kell utálni egymást, csomó pár ér a világon akkor érdekes módon megvannak anélkül hogy egymás után kutakodnának, nekem anyukám és apukám szétmentek [hát aztán apukám később meg is halt szóval mind1] azóta lett új barátja,
na pl azt nem tudom szoktak-e egymás mobiljába turkálni[nem valószínű] de pl összeköltözhetnének de nem, mert jobb így. Nem szokták kérdezgetni meg ellenőrizgetni egymást, 2-3 naponta valamelyikőjük a másiknál alszik azt ennyi [persze emellett találkozgatnak meg minden, ez csak az ilyen általános] és tökéletesen megvannak már hosszú ideje.
Na mind1, ezt csak azért írom hogy a képernyőzár semmi, én még mindig eltudom képzelni hogy a nővére túloz, nem lenne olyan nagy szám, amúgy is könnyű eltúlozni dolgokat amikor elmeséled.
Az egy dolog,hogy sok nő ismeri.
De ha van párja,minek van fent még a társkeresőn?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!