Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szakítsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak?

Figyelt kérdés
A barátommal 1.5 éve jöttünk össze. Ő 19 éves én meg 17. Az apja alkoholista,az anyja meg nem foglalkozik vele,így a testvérei nevelték fel. Mikor mi 2 éve megismerkedtünk,már nem bízott a nőkben sem, mert megcsalták,viszont felém állítólag olthatatlan és örök szerelmet érez. Ezzel nem lenne baj. De szörnyen rövid pórázon tart, lassan már a legjobb barátnőmmel sem beszélhetek és azt mondta még a 18. születésnapom előtt megkérné a kezem. Én szeretem őt,de belegondolni,hogy egy éltre...nem. Ő az első komoly barátom, viszont én még szeretnék élni. De nem akarom összetörni. Tudom,hogy nagyon megviselné. Viszont én már nem érzem jól magam ebben a kapcsolatban,menekülni próbálnék, és nem akarok kényszerből igent mondani,csak azért hogy ne bántsam meg..Tanácstalan vagyok!

2015. jan. 31. 16:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10-Es vagyok. Teljesen mindegy,hogy hogyan mondod ki ugyanazt a szakítást, neki biztosan nagyon rosszul fog esni, de túl fogja tenni magát rajta.
2015. jan. 31. 22:06
 12/13 Bence_ ***** válasza:

Magát miért ne okolja?

Ketten vettetek ebben részt, kettőtök felelőssége.

2015. febr. 1. 05:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. febr. 1. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!