Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon ezért el fog hagyni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ezért el fog hagyni?

Figyelt kérdés
1 hónapja jöttem össze egy lánnyal az egyetemen. Ráadásul ugyanabban a kollégiumban laktunk és elég sűrűn láttuk egymást. Most nekem sajnos nem részletezném, hogy miért, de meg kell szakítanom a tanulmányaimat és haza kell költöznöm. Viszont így maximum havonta egyszer,kétszer fogjuk csak egymást látni. Én eléggé szeretem és nem akarom elveszíteni, ezt a dolgot még nem is nagyon beszéltük át, de én attól félek, hogy így el fog hagyni.A kapcsolatunk amúgy is eléggé friss még. Nektek mi a véleményetek erről? Volt valaki ehhez hasonló szituációban?

2015. jan. 24. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Elsőre nem hinném, hogy e miatt elhagyna, főleg, hogyha ő is hasonlóan érez irántad. Megpróbáljátok így, hogy havonta kétszer találkoztok és majd kiderül, hogy működik-e. Tényleg nem túl szerencsés helyzet, főleg így a legelején a kapcsolatnak, de ne írd le azért a dolgot. Vele beszéltél már erről? Ő mit gondol?
2015. jan. 24. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja bocsi, látom, hogy nem nagyon beszéltétek még át... hát akkor hajrá szerintem :) Úgyis túl kell esni rajta :)
2015. jan. 24. 19:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Ház igen holnap megbeszélem vele ezt a dolgot. Köszi, hogy írtál!
2015. jan. 25. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!