Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy elfog hagyni ezért? Képes lenne lemondani a vágyairól miattam?
Leszögezem már nem vagyunk gyerekek, szeretem a szexet, de van amit soha nem vállalnék be. Párom viszont egyre inkább erölteti az újdonságokat, perverz játékokat. Állandóan attól fél, hogy ráununk egymásra. A szexuális vágya/fantáziája kimerítetetlen.
Tudom, hogy szeret! De már kételkedem abban, hogy elég-e a szerelem amit érez irántam ahhoz, hogy lemondjon ezekről a vágyairól.
Mit gondoltok erről? 2 éve vagyunk együtt!
előző, ez mi?
szerintem ebben harmonikusan egyezni kell,mert ha ez egyik fél olyat akar, ami a másiknak rossz, utálja, akkor nagyon meggyűlölheti az egészet, egy életre. (egyébként mi az, hogy "nem lehet lemondani"? már hogyne lehetne lemondani? olyanról ami a szerettemet bántja?)
Perverz baromságokba belemenni, nem érdemes, abból semmi jó nem lesz hosszútávon..Akkor inkább az unalom.
Azert jo lenne tudni, hogy hany eves a ferfi.
Tole kell megtudnod, hogy eleg vagy-e neki vagy a perverzioi fontosabbak. Ezt csak o tudja megmondani neki. Van, aki lemond, van, aki kompromisszumot kot, van, aki nem mond le es olyan a leggyakoribb, aki azt mondja, hogy lemond, de kesobb rajon, hogy ez nem olyan konnyu es ott folytatja, ahol abbahagyta.
mi számít perverznek, elvileg semmi se az amit mindkettő fél élvez. egyébként néha érdemes kipróbálni 1-2 dolgot, valószínűleg belehalni nem fogsz, sőt talán élvezed is majd, persze néhány dologra rá kell készülni, óvatosan kezdeni.
aki azt írja, h mi az h nem lehet lemondani, hát ezzel az erővel meg a csaj miért nem megy bele. ez kétoldalú dolog. manapság a perverzió is egy fura dolog, vkinek már a puncinyalás is perverz...
Mi 16 éve vagyunk együtt, és nekünk is volt olyan, amit én először nem akartam, ma pedig már ez a kedvenc játékunk...Nálunk is a férjem az, akinek nagyobb a fantáziája ilyen téren, én pedig rájöttem, hogy ha nyitott vagyok a dolgokra, abból rossz soha nem sül ki.Persze nem valami elvetemült szado-mazo dologra kell gondolni, de van akinek a mi dolgaink sem férnének bele a szexuális életükbe.Nekünk bevált, az a lényeg.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!